Ce spune Angela Merkel despre Simona Halep. Toată lumea a aflat părerea cancelarului german

Stan Filon 05.03.2021, 08:45
Ce spune Angela Merkel despre Simona Halep. Toată lumea a aflat părerea cancelarului german

Acum s-a aflat ce spune Angela Merkel despre Simona Halep! Numărul 3 mondial a impresionat-o pe Angela Merkel încă de acum câțiva ani! Cancelarul Germaniei este fanul jucătoarei de tenis din România, lucru pe care i l-a făcut cunoscut fostului președinte al Federației Române de Tenis.

Iată ce spune Angela Merkel despre Simona Halep

George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis, a acordat un interviu pentru gsp în care a vorbit și despre popularitatea pe care o are Simona Halep. Unul dintre fanii înfocați ai româncei este și Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

Cosac și-a amintit un episod petrecut în urmă cu mai mulți ani, în perioada în care Simona Halep încă nu avea un trofeu de Mare Șlem. Atunci, fostul ministru de externe al României i-a transmis jucătoarei din Constața că este urmărită frecvent de Angela Merkel, cancelarul Germaniei, cunoscută drept o mare pasionată a sportului.

Ce spune Angela Merkel despre Simona Halep
Ce spune Angela Merkel despre Simona Halep

Angela Merkel, fan înfocat al Simonei Halep

”La un moment dat, când Simona Halep nu câștigase un Grand Slam, cred că făcuse o finală sau ceva de genul acesta, am mers cu ea la ministrul de externe de la acea vreme pentru a obține un pașaport așa cum au toți marii campioni, pentru a circula mai ușor. Atunci, respectivul ministru i-a spus:

«Simona, probabil că toată lumea te-a felicitat, probabil că toți ți-au zis că joci bine, ce echipament, ce rachete, tot felul de nebunii! Eu îți spun un singur lucru: de câte ori merg pe holurile Parlamentului European și mă întâlnesc cu doamna Angela Merkel, mă oprește și mă întreabă de fetița aceea talentată din România care obține performanțe importante». Era favorita cancelarului Germaniei!”, a afirmat Cosac, la GSP Live.

Simona Halep a aniversat 7 ani de prezență în top 10 WTA, chiar pe 27 ianuarie. Pe această dată, în 2014, Simona Halep a pătruns în TOP 10 WTAici că a mai părăsit clasamentul A ajuns până în vârf, fiind locul 1 mondial, a fost șo locul 2, iar acum ocupă locul 3 WTA. Într-un clasament all-time al celor mai lungi perioade petrecute în TOP 10, Simona Halep ocupă acum locul 8.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...