Ce spune Alex Conovaru despre continuarea serialului Groapa: “Este o poveste senzațională și trebuie dusă până la capăt” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 15.01.2024, 14:31

Vești bune pentru fanii serialului Groapa. Aventurile familiei Vlahu vor continua într-un nou sezon al producției difuzate pe Voyo.  Alex Conovaru, interpretul lui Sile Sută, unul dintre locotenenții lui Sandu Vlahu, a declarat în interviul exclusiv pentru Impact.ro că urmează să fie reluate filmările.

Alex Conovaru: “Cu siguranță vom continua cu sezonul doi, urmând ca filmările să înceapă”

Actorul ne-a vorbit și despre susținerea de care se bucură din partea soției în ceea ce privește cariera din teatru și film. Alex Conovaru spune că partenera sa de viață activează într-un domeniu diferit, motiv pentru care fac o echipă senzațională, nefiind amândoi artiști.

Pe Alexandru Conovaru și fiica lui cea mică, Ingrid, i-am întâlnit la premiera de gala a filmului Superpietonii Zurl. Cu această ocazie, actorul ne-a mărtursit că micuța este mai artistă decât era el, în copilărie, la vârsta ei, semn că are cui să predea ștafeta la un moment dat.

 De ce sunteți în formulă restrânsă la primul film Gașca Zurli?

Soția a avut o treabă. Ea a înlesnit această venire aici. Iar fata cea mare a fost de sărbători cu mine, dar a plecat în America. Dar sunt cu fanul nr 1 al Găștii Zurli. Eu trăiesc în casă cu Gașca Zurli, așa am senzația.

Trăiesc cu o mică fetiță Zurli, ascult în mașină toate melodiile, pe toate le știu, îmi cântă în cap și când sunt pe scenă, câteodată, la teatru melodiile de la Gașca Zurli, așadar nu puteam rata momentul acesta.

Ingrid deocamdată e puțin copleșită de ce se întâmplă aici, dar sunt singur că se va bucura și o să vadă nu doar o dată filmul acesta, cred că o să meargă și cu mama ei să-l vadă.

Citește și: Când revine emisiunea Visuri la Cheie la PRO TV? Andra Marinescu: ”Mai avem puțin praf de stele păstrat în tolbă” VIDEO EXCLUSIV

Pe plan profesional cum se configurează anul? Continuă filmările la Groapa? Ce pregătiți pe partea de teatru?

La Groapa s-a încheiat primul sezon. Din ce știu, urmează să reîncepem filmările la sezonul doi, pentru că povestea trebuie spusă, este o poveste senzațională și trebuie dusă până la capăt.

Cu siguranță vom continua cu sezonul doi, urmând ca filmările să înceapă anul acesta, dar nu am o dată sigură. Am avut o premieră la Teatrul de Comedie de curând – A fi sau a nu fi în regia lui Vlad Massaci. Invit lumea să vină s-o vadă.

Alex Conovaru: “Fac ceea ce îmi place, cineva mă și plătește pentru asta”

Cea mai mare provocare, pe care ați trăit-o prin prisma meseriei, care a fost?

Fiecare ieșire pe scenă este o provocare, fiecare zi de filmare este o provocare. O mare provocare este când se îmbolnăvește un actor și trebuie înlocuit într-un spectacol pe care eu nu l-am repetat și nu-l știu. Alea sunt momente când ai impresia că ești pe nisipuri mișcătoare, dar fac parte din meseria noastră și îmi amintesc cu drag de ele, indiferent de cât de greu a fost.

V-ați gândit vreodată sau ați fost tentat să vă reorientați din punct de vedere profesional?

Nu, niciodată. Asta am vrut să fac de mic. Fac ceea ce îmi place, cineva mă și plătește pentru asta și nu aș putea să fac altceva. Nu m-am gândit niciodată să mă reorientez. Prin prisma meseriei mele am o altă meserie de fiecare dată în funcție de rolul pe care îl joc și ocupația personajului respectiv.

Alex Conovaru: “De multe ori soția se pune pe planul doi pentru cariera mea”

 Soția dvs în ce domeniu lucrează?

Slavă Domnului, ea este în domeniul corporate, de asta funcționăm, că nu suntem doi artiști. Ea (n.r Ingrid) este artistă în casă, e mai artistă decât eram eu la vârsta ei

Soția vă înțelege meseria și vă susține?

Absolut. Chiar îi mulțumesc din tot sufletul pentru asta. Mă susține, chiar de multe ori se pune pe planul doi pentru cariera mea.

Citește și: Motivul pentru care Iuliana Marciuc nu a dat la Medicină: “Am avut vreo 2-3 chirurgi care m-au lăsat să intru cu ei în sala de operații” EXCLUSIV VIDEO

Video: Mihai Robu

Urmăriți Impact.ro și pe