Ce se întâmplă la mormântul Stelei Popescu, la aproape 3 ani de la pierderea artistei. Detaliul pe care l-au observat toți

Diana Dumitrache 09.07.2020, 14:04

Stela Popescu a fost, fără îndoială, una dintre cele mai mari actriţe ale României. La nici 3 ani de la moartea artistei, pare că a fost uitată de toţi cei dragi.

Mormântul Stelei Popescu, neîngrijit de luni de zile!

La final de noiembrie se împlinesc 3 ani de când îndrăgita Stela Popescu a murit. Familia, însă, pare şi fi uitat drumul către mormântul celei care ne-a făcut să zâmbim zeci de ani.

Locul de veci din cimitirul Cernica arată dezolant. Mai mult, nici cei apropiaţi nu mai vin pentru a aduce flori sau pentru a aprinde o lumânare. Nici măcar Doina Maximilian, fiica adoptivă a artistei, nu mai trece pe la mormânt prea des.

Ce se întâmplă la mormântul Stelei Popescu, la aproape 3 ani de la pierderea artistei. Detaliul pe care l-au observat toți
Ce se întâmplă la mormântul Stelei Popescu, la aproape 3 ani de la pierderea artistei. Detaliul pe care l-au observat toți. FOTO: CLICK.RO

Averea lăsată în urmă de marea actriţă

Stela Popescu a lăsat în urmă, pe lângă rolurile sale jucate impecabil, şi lucruri materiale. Printre acestea se numără un bloc şi trei vile, în valoare de peste un milion de euro. Singura moştenitoare a bunurilor este Doina Maximlian, în vârstă de 65 de ani.

Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, a declarat o admiratoare a celei care a fost Stela Popescu, pentru Click.ro.

20.000 de euro pentru toate lucrurile Stelei

Anul trecut, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Capitală, a avut loc licitaţia organizată de Artmark cu obiectele de valoare ce au aparţinut Stelei Popescu, „Ultimul spectacol”.

Aici, mai multe obiecte din colecţia actriţei au fost vândute cu peste 20.000 de euro. Printre lucrurile vândute s-au aflat biroul de lucru al Stelei Popescu şi jilţul, o haină din blană, o haină din pene decorative, un colier cu şase rânduri de perle, două icoane de secol XX şi câteva tablouri preţioase.

Actriţa Stela Popescu a încetat din viaţă la 81 de ani, în urma unui atac cerebral, pe 23 noiembrie 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...