Ce se întâmplă între Adelina Damian şi Sebastian Chitoşcă de la Survivor 2021. S-a aflat tot acum

Stan Filon 07.05.2021, 20:25
Ce se întâmplă între Adelina Damian şi Sebastian Chitoşcă de la Survivor 2021. S-a aflat tot acum

Acum s-a aflat ce se întâmplă între Adelina Damian şi Sebastian Chitoşcă de la Survivor 2021, chiar în această seară! Primul Joc de Imunitate al săptămânii încinge pur și simplu spiritele concurenților de la emisiunea fenomen difuzată de Kanal D.

Ce se întâmplă între Adelina Damian şi Sebastian Chitoşcă la Survivor 2021

Cine va castiga duelul din această seară, mai ales că și în timpul jocului, apar diverse disensiuni între Războinici și Faimosi. Deși pare greu de crezut, una dintre protagoniste va fi Adelina Damian care se pare că a ajuns la capătul răbdării, așa că răbufnește pe traseu la adresa lui Sebastian Chitoșcă. Vom vedea cu toții exact ce se va întâmpla pe traseu și cum se va termina acestă probă.

Tensiuni apar si in echipa Faimosilor, care par că sunt acolo doar pentru intrigi, nu să câștige celebra emisiune și să plece acasă cu banii. Până atunci însă, trebuie s dea totul la primul joc al imunității de săptămâna aceasta. Aceștia au format mai multe bisericuțe, care își aruncă săgeți unii altora. Tensiunea plutește în aer.

Ce se intampla intre Adelina Damian si Sebastian Chitosca la Survivor 2021
Ce se intampla intre Adelina Damian si Sebastian Chitosca la Survivor 2021

Primul joc de imunitate de săptămâna aceasta încinge spiritele

Pare să se contureze destul de clar un conflict între Cucu, noul concurente de la Survivor Romania 2021, și Stefan Ciuculescu. „Ne certam din nimicuri. Persoanele astea ma dezgusta”. Zanni pune și el paie pe foc și spune că Stefan il ia în deradere pe Cucu.

In acelasi timp, Stefan, cu ochii in lacrimi din cauza a ceea ce se intampla in tabara declara ca are speranta ca nu va fi dezamagit. „Sunt tensiuni mari si or sa fie tensiuni si mai mari deoarece deja s-au facut bisericute.”/ „M-am uitat asa la Stefan, il cam ia asa la capace pe Cucu, il cam ia de fraier…” , va spune Zanni.

Cu toate acestea, concurentii sunt gata de o noua lupta marca Survivor Romania 2021 „Legile razboiului spun ca trebuie sa te bucuri cu demnitate si sa castigi cu decenta…”, anunta Daniel Pavel la inceperea Jocului de Imunitate, primul din aceasta saptamana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...