Ce se întâmplă în magazinele Lidl înainte de Sărbători. Ofertele speciale pentru România

Iancu Andreea 08.12.2020, 20:06
Ce se întâmplă în magazinele Lidl înainte de Sărbători. Ofertele speciale pentru România

Românii care obișnuiesc să își facă cumpărăturile din magazinele Lidl vor avea parte de surprize la final de an. Retailerul german a anunțat o mulțime de oferte înainte de Sărbători și speră ca acestea să fie bine primite de clienți. Totodată, o gamă nouă de produse a fost introdusă în catalogul Lidl începând de săptămâna aceasta.

Ce oferte speciale îi așteaptă pe români în magazinele Lidl

Lidl reprezintă unul dintre marile lanțuri de magazine din România. Pentru că ne apropiem de perioada Sărbătorilor, clienții retailerului german sunt așteptați să se aprovizioneze din magazinele Lidl, mai cu seamă că sunt întâmpinați de oferte speciale. Cu o mulțime de produse reduse la preț, românii se pot bucura de sărbători cu belșug pe mese.

Pentru că orice gospodină se gândește în primul rând la curățenie, Lidl a pregătit prețuri speciale la produsele de curățenie. Pentru un litru de detergent superconcentrat, clienții vor scoate din buzunar doar 9 lei, în timp ce alte soluții de curățat beneficiază de reduceri de 38%. Chiar și bureții de vase pot fi cumpărați cu numai 2 lei.

În ciuda situației delicate din punct de vedere al pandemiei, românii se bucură și anul acesta de masa de Crăciun și Revelion. Pentru că pregătirile sunt în toi, cumpărătorii sunt așteptați cu prețuri reduse și la alimente. Astfel, un cașcaval afumat costă la Lidl doar 7 lei, în timp ce scăricica de porc, atât de apreciată în meniul festiv, este la numai 1,85 de lei. Inclusiv vrăbioara de mânzat se bucură de un preț mai mic, de numai 6 lei. Și pentru că trebuie să ciocnim un pahar în cinstea Noului An, Lidl a pregătit prețuri mai mici și la băuturile alcoolice.

Noile reduceri și oferte sunt disponibile în magazinele Lidl și se bucură de prețuri mai mici chiar și cu 40%. Cei care se pregătesc pentru Sărbători pot consulta catalogul Lidl.

Lanțul de magazine Lidl își așteaptă clienții cu reduceri uluitoare, de până la 40%
Lanțul de magazine Lidl își așteaptă clienții cu reduceri uluitoare, de până la 40%

O gamă nouă de produse pentru case smart

Având în vedere că trăim într-o epocă digitală și casele noastre pot să țină pasul cu vremurile. Pentru aceasta, Lidl a pus la dispoziție clienților săi o gamă nouă de produse destinate caselor inteligente. Începând din 7 decembrie, magazinele Lidl comercializează mai multe dispozitive smart, care se încadrează în categoria „Home SMART home” și poartă numele brandului ZigBee.

Printre produsele pe care românii le pot achiziționa din Lidl se numără un dispozitiv gateway, o priză inteligentă și un senzor de mișcare. Acestea se conectează prin intermediul aplicației Lidl Home, disponibilă atât pe sistemele de operare Android cât și iOS. De asemenea, clienții beneficiază de o garanție de 3 ani de zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...