Ce se întâmplă, de fapt, dacă te speli pe față cu bicarbonat de sodiu. Efectele pentru ten sunt uluitoare

Ce se întâmplă, de fapt, dacă te speli pe față cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este o adevărată minune, fiind un produs pe care oricine ar trebui sa-l aibă în casă. Inafară de utilitatea lui în bucătărie și la curațenie, poate ti utilizat și în rutina de skincare, fiindcă are efecte miraculoase.

Ce se întâmplă dacă te speli pe față cu bicarbonat de sodiu

Foarte multe produse din bucătărie fac adevărate minuni pentru corpul nostru, și e păcat să nu folosim variante naturale care costă extrem de puțin. Mai ales când vorbim de apariția coșurilor, care sunt extrem de enervante și pot lăsa semne pe față.

Pentru asta putem să folosim cu încredere bicarbonatul de sodiu și să ne spălăm pe față cu el. Coșurile pot să apară din varii motive: genetic, alimentație incorectă, menstruație sau datorită transpirației care intră  în contact cu praful din aer și blochează porii.

Dar nu vă faceți griji, fiindcă acest produs care costă doar 2-3 lei vine în ajutorul vostru. Imposibil să nu-l aveți în casă, fiindcă este indispensabil la gătit. Cu bicarbonatul de sodiu o să învingeți excesul de sebum, coșurile și punctele negre.

Ce se întâmplă, de fapt, dacă te speli pe față cu bicarbonat de sodiu

Ce se întâmplă, de fapt, dacă te speli pe față cu bicarbonat de sodiu

Cum te speli corect pe față cu bicarbonat de sodiu

Într-o sticlă de 500 ml, plastic sau sticlă, se dizolvă 25 de grame de bicarbonat de sodiu, ceea ce înseamnă cam o jumătate de plic. Se ține sticla la rece și se folosește amestecul în fiecare dimineață și seară, pentru a se curăța tenul în profunzime. Se pune din acest amestec pe o dischetă demachiantă și se curăță tenul cu el.

Este un tratament efectiv care începe să dea rezultate extrem de rapid. La scurt timp după tenul va fi mult mai luminos, iar punctele negre o să rămână doar o amintire neplăcută. În plus, dacă ai pete pe ten, treptat o să dispară și acelea. Astfel, cu aproape niciun cost o să aveți un ten curat și sănătos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI