EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Grațiela Duban atunci când vede o mireasă. Soţia lui Andrei, mărturisiri neaşteptate EXCLUSIV

Denisa Macovei 11.02.2022, 17:30

Grațiela Teohani Duban va prezenta alături de Mihai Mitoșeru emisiunea „Se strigă darul”, nou sezon care va debuta în această sâmbătă la Kanal D. Cu o experiență de mai bine de 10 de ani în căsnicie, actrița ne-a mărturisit că rememorează nunta ei la fiecare petrecere la care a participat.

Ce se întâmplă cu Grațiela Duban atunci când vede o mireasă

Cu câteva zile înainte de „Valentine s Day”, Grațiela Duban ne-a mărturisit că pentru ea și Andrei Duban fiecare zi este un prilej să-și arate dragostea. Și după 10 ani de căsnicie, cei doi continuă să fie romantici unul cu celălalt. Cu toate că nu este adepta sărbătorilor împrumutate de la americani, ci preferă să le celebreze pe cele românești, când vine vorba de iubire, prezentatoarea de la „Se strigă darul” este de părere că trebuie să profite la maximum de fiecare moment petrecut în compania celui iubit.

„Noi sărbătorim Dragobetele, pe 24 februarie. Suntem mai pe românește. Anul acesta vom fi pe scenă, jucăm la teatrul Avangardia „Iubito, îți rămân dator”, o comedie amuzantă despre cupluri. Dar ne bucurăm de orice sărbătoare, pentru că e motiv de bucurie, de împărtășit sentimente frumoase. Așa că să vină și Valentine s Day cu multă bucurie”, ne-a declarat Grațiela.

Ce se intampla cu Gratiela Duban atunci cand vede o mireasa
Ce se intampla cu Gratiela Duban atunci cand vede o mireasa

Trăiește emoțiile mireselor

Îndrăgostită de dragoste, acesta a fost și principalul motiv pentru care a acceptat să facă parte din acest nou proiect. Cu atât mai mult cu cât are o sensibilitate pentru nunți.

„Trăiesc din plin fiecare emoție pe care o simt din partea miresei, pentru că am trecut și eu prin stările ei, la propria-mi nuntă. La fiecare moment de dans al mirilor îmi revin în minte imagini de la dansul nostru, știu exact ce simt ei când sunt pe ringul de dans, atunci când toate privirile sunt pe ei. Petrecerea noastră de nuntă a fost exact așa cum am visat. Eu nu prea am ținut așa toate obiceiurile, doar ceea ce mi-a convenit”, ne-a mai povestit amuzată actrița, completând că, deși în emisiune are rolul de a strânge cât mai multă zestre pentru mireasa pe care o susține, fiind în competiție cu Mihai Mitoșeru și mirele lui, Grațiela este de părere că într-o căsnicie contează mai puțini lucrurile materiale. „Cea mai importantă zestre cu care poți veni când pornești pe un drum așa important este formată din iubire, comunicare și răbdare”.

S-a râs mult la filmări

Ceea ce se va vedea pe micul ecran sunt filmări din vara anului trecut, când Grațiela a mers prin țară pentru a lua parte la cele mai frumoase nunți. Chiar dacă evenimentul în sine este unul plin de emoție, actrița ne-a mărturisit că s-a râs mult la filmări și s-a distrat enorm alături de echipa ei.

„Filmare au făcut și cu distracție dar și cu multă muncă. Am zis că trebuie să muncesc de două ori mai mult față de Mihai ca să-l pot întrece. El avea în plus față de mine ceva sezoane și știa exact cum stă treaba. Acesta a fost avantajul lui față de mine. Asta cu „sabotatul” nu știu ce să spun. Vă las pe voi să trageți concluzii după ce o să vedeți emisiunea”.

„Mi-a promis niște brânză”

Atât Mihai Mitoșeru, cât și ea au trecut prin tot felul de situații, însă și-au făcut și o sumedenie de prieteni. Astfel că întoarcerile la București nu s-au lăsat fără daruri primite din partea mirilor sau rudelor acestora.

„Mi-am amintit că am muls niște capre și domnul de acolo mi-a promis niște brânză, dar nu am luat-o pentru că la hotel nu aveam unde să o țin. Dar când am fost la cules de afine, am plecat de la acea filmare cu borcane de dulceață de afine. Când am fost la cules de struguri ghici cu ce am plecat?”, ne-a povestit râzând Grațiela Duban.

Atât de mult i-a plăcut această experiență, cât și proiectul în sine, încât se gândește serios să-i facă concurență soțului ei, sau de ce nu, să facă echipă cu Andrei Duban, în calitate de amfitrion de nunți sau alte petreceri private. Până acum nu a primit o ofertă concretă, dar este sigură că acestea vor veni imediat ce emisiunea va fi difuzată pe post.

„Încă nu am primit propuneri să fiu amfitrion la nunți sau petreceri pentru că oamenii încă nu au apucat să vadă emisiunea. Dar nu m-aș mira ca după difuzarea emisiunii să fiu contactată pentru asta. Momentan, la noi în familie, Andrei se ocupă cu treaba asta”, ne-a mai declarat prezentatoarea de la „Se strigă sarul”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Denisa Macovei
Am absolvit cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Ovidius, Constanța. Am debutat în presa scrisă la Constanța, în 2007, la publicația „Jurnal de Constanța”, apoi la...