Ce se întâmplă cu fostul soț al Valentinei Pelinel. Milionarul este în culmea fericirii

Beatrice Dumitru 26.05.2023, 21:46
Ce se întâmplă cu fostul soț al Valentinei Pelinel. Milionarul este în culmea fericirii

Cristian Boureanu poate răsufla ușurat după vestea pe care a primit-o de la instranța de judecată, vineri 26 mai. Fostul soț al Valentinei Pelinel scapă de închisoare într-un dosar în care mai este implicat și un fost ministru. Cum a scăpat Cristian Boureanu de pedeapsă.

Cristian Boureanu a scăpat de închisoare

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a constatat, în cursul zilei de vineri, prescripția răspunderii penale a fostului deputat PDL Cristian Boureanu în dosarul în care fostul ministru al Finanțelor, Sebastian Vlădescu, și Mircea Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, au fost condamnați definitiv.

Cristian Boureanu a fost condamnat de instanta de fond, în martie 2022, la 4 ani şi 3 luni de închisoare pentru trafic de influenţă în legătură cu reabilitarea unor tronsoane de cale ferată, într-un dosar de 20 de milioane de euro. Dar, Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat sentința în cazul fostului parlamentar ca urmare a prescrierii faptelor.

Ce se întâmplă cu fostul soț al Valentinei Pelinel. Milionarul este în culmea fericirii
Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu.

După aflarea decizie judecătorilor de la instanța supremă, iubita lui Cristian Boureanu, Laura Teodora Dincă, a publicat un mesaj pe pagina de Instagram. „Fericită pentru tine!”, a scris aceadta în dreptul unei fotografii în care apare cu fostul soț al Valentinei Pelinel.

Pedeapsă redusă pentru Sebastian Vlădescu

Instanța supremă a decis să îi reducă fostului ministru de Finanțe, Sebastian Vlădeascu, pedeapsa cu închisoarea de la opt ani și jumătate la șapte ani și patru luni. Acesta s-a predat la Poliție și a fost dus la Penitenciarul Rahova.

20 de milioane de euro este valoarea mitei pe care compania austriacă Swietelsky a dat-o unor oficiali români şi unor persoane influente pentru încheierea contractelor și plata facturilor pentru reabilitarea tronsonului de cale ferată Bucureşti – Constanţa, potrivit procurorilor DNA.

Cristian Boureanu, înșelat cu nașul de cununie

Sebastian Vlădescu este nașul de cununie al lui Cristian Boureanu cu prima soție, Irina, mama fiicei sale. Fostul politician a fost înșelat de fosta lui parteneră chiar cu nașul de cununie.

Era cel mai bun prieten al meu Sebastian Vlădescu la vremea aceea. Și era partenerul meu în toate business-urile. N-am avut o altă problemă cu Sebastian vreodată, în afară de asta. N-a fost ușor. Mai ales că aveam toate business-urile împreună, eram și persoană publică”, a spus Cristian Boureanu, la podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Cristian Boureanu a mai povestit că Sebastian Vlădescu a fost cel care i-a spus că are o relație cu soția sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...