Ce se întâmplă cu fiica lui Aurelian Preda, după ce l-a acuzat pe tutorele său de viol. Ce au găsit polițiștii la bărbat acasă

Anamaria Rosa Preda, fiica regretatului interpret de muzică populară, a traversat un episod șocant. Adolescenta și-a pierdut tatăl cu doar patru ani în urmă și a suferit enorm la dispariția acestuia.

Ce se întâmplă cu fiica lui Aurelian Preda, după ce l-a acuzat pe tutorele său de viol

Aurelian Preda a decedat pe 26 septembrie 2016, în urma unei lupte crâncene cu o boala nemiloasă. Artistul s-a stins la Viena, unde se afla pentru a urma un tratament contra cancerului. Acesta a fost însă răpus de maladie, fiind diagnosticat de medici cu cancer la colon. Fiica lui s-a confruntat cu momente dramatice și  de curând și-a acuzat chiar tutorele de viol. Anamaria a rămas în grija lui Nicușor Iordan, care fusese bun prieten cu interpretul de muzică folclorică.

Ce se întâmplă cu fiica lui Aurelian Preda, după ce l-a acuzat pe tutorele său de viol. Ce au găsit polițiștii la bărbat acasă

Anamaria Preda a rămas în grija lui Nicușor Iordan, după ce interpretul de muzică populară s-a stins

Scandalul ce o include pe fiica lui Aurelian Preda este cu totul șocant. Detaliile au ieșit la lumină abia acum, iar în urma unei percheziții la bărbat acasă, au fost găsite anumite dovezi ce îl incriminează. Totodată, potrivit surselor Impact.ro, în telefonul lui Nicușor Iordan ar fi fost găsite filmulețe cu tentă sexuală ce o înfățișau pe fiica regretatului Aurelian Preda. De asemenea, percheziția informatică a mai arătat că respectivele scene s-ar fi petrecut când fata era minoră. De aceea, pe numele tutorelui legal al fetei au fost aduse acuzații și de pornografie infantilă.

Ce au găsit polițiștii la bărbat acasă

Anamaria Preda a devenit ulterior majoră, dar se pare că anul trecut lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Bărbatul a obligat-o să întrețină relații intime cu el și a filmat momentul ca să o șantajeze pe fiica lui Aurelian Preda. De asemenea, avea de gând să dea filmulețul publiclității dacă fata avea de gând să sufle cuiva o vorbă. Pentru că nu a mai suportat să trăiască într-o asemenea teroare, tânăra a mers la poliție și a depus o plângere. Odată cu deschiderea unei anchete au fost controlate atât telefonul mobil ce îi aparține bărbatului, dar și calculatorul acestuia.

“În dispozitivele lui Nicușor s-au găsit filmulețe cu pricina, deși acesta le ștersese. El a declarat că acestea au fost făcute cu acordul tinerei și că nu le-a folosit niciodată pentru a o șantaja. Însă, chiar dacă nu se dovedește șantajul, el va avea mari probleme legale pentru că Ana Maria era minoră. De alfel, au fost recuperate și discuții între cei doi, care denotă starea tensionată dintre ei și, în mod indirect, șantajul.

Nu există, însă, nicio dovadă, încă, a faptului că actul în sine a fost unul împotriva voinței ei și nu consimțit. Nicușor are interdicție de a se apropia de Ana, iar ea a avut nevoie de multe ședințe la psiholog pentru a-și reveni. A fost și o perioadă plecată din țară pentru a se îndepărta de toată această situație. În luna iunie vor fi reluată audierile și sperăm ca acest dosar să ajungă în instanță cât mai curând posibil”, a fost arătat de surse din anchetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI