Ce se întâmplă cu copiii pe care i-a înfiat Andreea Marin. Dezvăluiri în premieră

Iancu Andreea 03.06.2020, 16:31

Este cunoscut faptul că Andreea Marin obișnuiește să facă acte de caritate, prin care ajută numeroase persoane defavorizate. Zâna este mereu prezentă atunci când este vorba de strângeri de fonduri sau orice alte activități care presupun aducerea zâmbetului pe buze celor nevoiași. Ceea ce puțini știu este că Andreea Marin are doi copii înfiați în urmă cu câțiva ani buni.

A fost dragoste la prima vedere

Totul a început pe când Andreea era ambasador UNICEF și bătea lume în lung și în lat. În acest fel oferea o mână de ajutor celor sărmani. Se pare că în urmă cu 10 ani, Andreea Marin a fost impresionată de cazul unor copii. Astfel, ea a decis că este momentul să ajute doi copilași ce au avut ghinionul de a se naște în locul nepotrivit.

Așadar, cu inima deschisă și multă empatie, vedeta a schimbat inițial viața unei fetițe din Kenya, pe care a adoptat-o, la distanță. Fosta Zână a Surprizelor nu a putut rămâne indiferentă în fața sărăciei și a mai adoptat un copil. De data aceasta este vorba despre un băiețel din China.

Andreea Marin, în postura de Ambasador UNICEF Foto - superbebe.ro
Andreea Marin, în postura de Ambasador UNICEF
Foto – superbebe.ro

Andreea Marin, mamă de adolescenți

Deși acum are acasă o fetiță superbă, pe Violeta, vedeta se bucură că este mamă adoptivă pentru doi copii. Aceștia au trecut deja de vârsta majoratului. Iar Andreea este mândră că a putut să ajute, în felul său, la crearea unei lumi mai bune măcar pentru cei doi copilași adoptați de ea.

Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional.

Totodată, Andreea consideră că este esențială educația pentru o bună dezvoltare și reușită în viață. Acesta este și motivul pentru care a ales să dea o șansă celor doi micuți.

Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti, declarase Andreea Marin, acum ceva vreme pentru Libertatea.

Așadar, cu o educație mai bună, cei doi copilași adoptați de Andreea Marin sunt astăzi doi adolescenți al căror start în viață a fost puțin mai cu noroc.