Ce scrie, de fapt, în contractele concurenților de la Survivor România. Kanal D a stipulat o clauză tuturor

Emanuela Pană 01.05.2021, 11:59

Cel de-al treilea sezon al „Survivor România 2021“ îi tine aproape de micile ecrane pe telespectatorii Kanal D, concurenții celor două echipe, Războinici, respectiv Faimoși, având un motiv în plus să lupte cu toate puterile, în afară de faimă, orgoliu și bani. Fiecare concurent are deja un număr considerabil de susținători, primind totodată și o sumă considerabilă pentru fiecare săptămână în care rezistă în Republica Dominicană. Află, în continuare, ce se stipulează, de fapt, în contractele concurenților și cum îi poate afecta acest lucru.

Ce scrie în contractele concurenților de la Survivor

În următoarea ediție a celui mai vizionat reality la momentul actual își vor face apariția noi concureți, potrivit anunțului făcut de prezentatorul „Survivor România 2021“, Daniel Pavel. Vestea i-a luat prin surprindere atât pe membrii celor două echipe, cât și pe telespectatori, care nu se așteptau la asta.

Cum ambele echipe au pierdut concurenți buni în ultima vreme, toți concurenții sunt dornici de noi colegi, de „întăriri“ care să-i ajute la probele din Dominicană. În nici două săptămâni, echipa „Survivor“ a pierdut trei dintre cei mai îndrăgiți concurenți: Jador, Cătălin Moroșanu și Starlin, eliminați din diverse motive. Situația este cu atât mai grea în tabăra Războinicilor, unde Maria Chițu este singura fată care poate intra pe traseu, Sindy fiind accidentată.

Prin urmare, ediția de joi, 29 aprilie, se anunță una interesantă, mai ales că noii concurenți vor fi întâmpinați cu urale de bucurie și aplauze de către Faimoși și Războinici.

„Survivor este lupta pentru supraviețuire. Survivor este, însă, și despre șansă, iar astăzi ni se vor alătura noi concurenți“, va spune Daniel Pavel în ediția de joi a emisiunii „Survivor România“.

Dacă tot am vorbit despre noi concurenți, haideți să vorbim puțin și despre contractele acestora, unde sunt stipulate anumite clauze. Una dintre ele este clauza de confidențialitate, prin care se înțelege că, pe toată durata colaborării dintre concurenți și echipa Kanal D, celor dintâi nu le este permis să ofere informații de care au luat cunoştinţă în timpul executării contractului. Potrivit surselor, clauza de confidențialitate va exista cel puțin un an după terminarea show-ului. 

Ce se înțelege prin clauza de confidențialitate

(1) Prin clauza de confidenţialitate părţile convin ca, pe toată durata contractului individual de muncă şi după încetarea acestuia, să nu transmită date sau informaţii de care au luat cunoştinţă în timpul executării contractului, în condiţiile stabilite în regulamentele interne, în contractele colective de muncă sau în contractele individuale de muncă.
(2) Nerespectarea acestei clauze de către oricare dintre părţi atrage obligarea celui în culpă la plata de daune-interese, se arată în Art. 26. [clauza de confidenţialitate] din Codul Muncii.

Citește și: Vera de la Survivor România 2021, despre trădarea lui Albert. De ce a votat-o de fapt pe Războinică: „Un singur motiv“

Tensiunile continuă în echipa Războinicilor

Deși au primit bine vestea că vor avea noi colegi, tensiunile încă se mențin în echipa Războinicilor după eliminarea lui Starlin. Cel mai afectat de situație pare a fi Sorin Pușcașu, care a fost destul de apropiat de Starlin în cele patru luni, spunând deseori că ei nu sunt doar prieteni, ci frați.

M-a înrăit atât de tare când am văzut că Starlin a plecat, mai puțin în ochii a doua persoane și aici mă refer la Maria și la Albert“, mărturisește Sorin la „Survivor România“.

Pe de altă parte, Maria Chițu este de părere că reacția lui Sorin Pușcașu în momentul eliminării lui Starlin a fost una exagerată:

A fost o chestie super exagerată să plângă în halul ăla…“, va afirma concurenta.

https://youtu.be/WddTRmGKPPs?t=1

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...