Ce schimbări importante a ales să facă Simona Halep în cariera ei: “A meritat”. Le-a dezvăluit fanilor planurile ei

Redacția IMPACT 04.03.2020, 20:28
Ce schimbări importante a ales să facă Simona Halep în cariera ei: “A meritat”. Le-a dezvăluit fanilor planurile ei

Jucătoarea de 28 de ani, originară din Constanța, ocupă în continuare locul 2 mondial, în clasamentul WTA. Va reveni pe teren, în cadrul celei mai noi competiții în care s-a înscris, chiar peste o săptămână, și nu numai. Simona Halep a ales să facă schimbări importante, la nivel de carieră, pe care le-a dezvăluit chiar ea, fanilor.

Ce schimbări importante a ales să facă Simona Halep în cariera ei: “A meritat”

Într-un interviu acordat recent, Simona Halep s-a destăinuit și a dezvăluit că a fost nevoită să facă mai multe schimbări, pentru a putea să cucerească și titlul din Dubai. Totodată, jucătoarea de tenis a povestit că începutul acestui an a venit la pachet cu tot soiul de surprize pentru ea. De aceea, s-a văzut pusă într-o situație fără precedent, dar care i-a ajutat semnificativ parcursul sportiv de pe zgură, din sezonul în curs.

Ce schimbări importante a ales să facă Simona Halep în cariera ei A meritat Le-a dezvăluit fanilor planurile ei
Cucerirea titlului de la Dubai aduce multe schimbări pentru Simona Halep

Efectele schimbărilor puse în practică au putut fi remarcate îndată și pe teren. Asta deoarece în iarnă, Simona Halep s-a pregătit în Dubai, pentru a participa la semifinalele Australian Open. Startul de sezon foarte bun Mai mult, titlul cucerit în Emiratele Arabe i-a adus și o problemă de sănătate, la nivelul piciorului, dar imediat s-a aflat în perioada de refacere. În plus, cel care a dezvăluit că traversează o asemenea încercare a fost chiar Ion Țiriac. Acesta a avertizat-o pe Simona să nu neglijeze odihna. În caz contrar, nu ar putea participa la un nivel dorit, la Indian Wells.

Sportiva le-a dezvăluit fanilor planurile ei

„Pentru prima dată în viața mea am reușit să fac pasul de a mă antrena în afara României. A fost așa, un val de încredere, un val de putere ca să pot munci la nivel maxim pentru începutul de sezon. Așa cum s-a văzut, a meritat”, a dezvăluit Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Simona Halep va participa cât de curând în cadrul turneului Indian Wells. Esta una dintre competițiile preferate ale româncei, și va debuta pe data de 11 martie din 2020. Mai mult, în competiția de la Dubai, românca a fost însoțită doar de Artemon Apostu-Efremov, noul ei antrenor, în lipsa lui Darren Cahill. Cu ajutorul acestuia a reușit să cucerească un titlu atât de important, care i-a adus trofeul cu numărul 20 din carieră.

„Arti a venit în echipa noastră, ne înțelegem foarte bine. Consider că un aer proaspat, din când în când, ajută foarte mult orice sportiv, nu doar pe mine. A fost multă energie pozitivă în echipă, mai ales că s-a întors și Darren”, a mai povestit Simona Halep, în cadrul unui interviu televizat.

Urmăriți Impact.ro și pe