Ce salariu avea Iulia Albu la Kanal D. Bani frumoși pentru rolul de jurat la Bravo, ai Stil

Rădulescu Valentin 13.06.2020, 09:39

Iulia Albu șochează de multe ori cu aparițiile ei excentrice și este una dintre femeile pasionate de tot ce ține de modă. Acum ceva timp diva își făcea apariția la postul de televiziune Kanal D, unde câștiga și un salariu pe măsură la celebra emisiune Bravo, ai stil! Dar din cauza mai multor lucruri care au deranjat-o, frumoasa divă a ales să schimbe postul tv.

Iulia Albu, bani frumoși la Bravo, ai Stil!

Iulia Albu a colaborat cu postul Kanal D o bună bucată de timp, dar de curând a ales să se mute la Pro TV. Potrivit informațiilor, critica de modă nu a fost mulțumită de modul în care oficialii o tratau cu privire la rating-ul făcut. Aceasta a avut un mare succes în emisiunea Wowbiz, fapt pentru care au și ales-o în juriul Bravo, ai Stil! Dar din păcate vedeta nu a putut să accepte că nu mai era tratată ca o divă, lucru care a făcut-o să renunțe la potul tv dar și la salariul ei de 3.000 de euro, sumă pe care nu mulți și-o permit.

„Iulia se pare că nu ar fi fost tratată ca o divă de conducerea postului, fapt care o cam deranja și, mai mult decât atât, se pare că salariul ei în acea perioadă era doar în jur de 3.000 de euro. Cam în această situație a plecat ea la postul concurent, dar nu singură, ci împreună cu o mică echipă de producție din fosta emisiune Wowbiz, care se sistase în favoarea Exatlonului. Emisiune care, atunci, în 2018, făcea furori și ratinguri imense.”, a mărturisit o fostă colegă a vedetei, potrivit cancan.ro.

Ce salariu avea Iulia Albu la Kanal D. Bani frumoși pentru rolul de jurat la Bravo, ai Stil
Ce salariu avea Iulia Albu la Kanal D. Bani frumoși pentru rolul de jurat la Bravo, ai Stil

Iulia Albu, vedetă la Pro TV

Iulia Albu are parte acum de un loc special în show-ul La Măruță. Diva este invitată în fiecare marți pentru a comenta ținutele vedetelor de pe Instagram. Alături de Cătălin Măruța, prezentatorul emisiunii, Iulia pare să aibă parte de nouă experiență și să se bucure din plin de atmosfera primită. Totodată, nici salariul nu este unul mic, posibil chiar mai mare decât la fostul post tv. Potrivit sursei citate de mai sus, diva a spus că ar primi un salariu ”OK”.

„În acest context, mesajul venit din partea șefilor de la PRO TV care i-au oferit o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță – una dintre cele mai vizionate emisiuni de după-amiază, a bucurat-o pe Iulia, care știa că cel mai important lucru pentru o vedetă este să rămână în lumina reflectoarelor. Și se pare că și salariul stilistei ar fi acum unul pe măsura așteptărilor ei, ea spunând prietenilor că este unul foarte OK”, a mai adăugat fosta sa colegă.

Urmăriți Impact.ro și pe