Ce salariu are un angajat Kaufland în 2024? Ce bonusuri mai primesc salariații

Emanuela Pană 22.01.2024, 12:37
Ce salariu are un angajat Kaufland în 2024? Ce bonusuri mai primesc salariații

Kaufland face angajări pe bandă rulantă în mai multe orașe din țară. Pe lângă salarii, care depășesc media pe țară, supermarketul oferă și bonusuri și zile în plus de concediu. Află, în continuare, ce salariu are un angajat Kaufland în 2024 și care sunt toate beneficiile de care se bucură personalul.  

Val de angajări la Kaufland: poziții disponibile 

Lanțul de hipermarketuri Kaufland face angajări în această perioadă în numeroase orașe din România, pe diverse poziții. Informațiile despre angajare pot fi accesate pe diverse platforme de recrutare, oferindu-le românilor opțiunea de a alege orașul în care doresc să lucreze. 

În prezent, sunt disponibile locuri de muncă în următoarele orașe: Alba Iulia, Arad, Balotești (județul Ilfov), București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Giurgiu, Hunedoara, Huși și Lugoj.  

Lista continuă cu Mangalia, Oradea, Orăștie, Ploiești, Salonta, Satu Mare, Sighetu Marmației, Turda, Turnu Măgurele și Vișeu de Sus. În total, sunt 23 de supermarketuri care oferă posturi vacante. 

Principala poziție disponibilă este cea de lucrător comercial, pentru care se oferă un salariu de bază începând de la 3.700 de lei brut. Acest salariu poate crește până la 4.300 de lei brut, variind în funcție de programul ales de angajații Kaufland. De exemplu, angajații care lucrează full-time vor primi un salariu mai mare comparativ cu cei care lucrează doar 4 ore pe zi. 

Citește și: Se scumpesc alimentele din Lidl, Kaufland și alte magazine?! Scenariul care îi dărâmă pe români

Ce salariu are un angajat Kaufland în 2024?

Salariul variază și în funcție de orașul în care se lucrează, cele mai mari venituri fiind oferite pentru pozițiile din București. Pe lângă salariu, Kaufland oferă și alte beneficii, cum ar fi bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale. 

Ce salariu are un angajat Kaufland in 2024?
Kaufland ofera salarii care depasesc media pe tara

De asemenea, angajații beneficiază de 22 de zile lucrătoare de concediu de odihnă anual, începând cu momentul semnării contractului de muncă. Numărul de zile de concediu poate crește în funcție de vechimea fiecărui angajat în cadrul companiei. În plus, angajații beneficiază de oferte speciale și servicii adiționale, inclusiv acces la Bookster și 7Card. 

La Kaufland, cel mai mare angajator privat din ţară, angajații au posibilitatea de a beneficia de o asigurare de sănătate voluntară. În cadrul companiei, aceștia au parte de o formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor, precum și de oportunități de dezvoltare personală și profesională. 

În afara posturilor de lucrători comerciali, Kaufland oferă și alte oportunități de angajare. Acestea includ funcții diverse, cum ar fi manipulant de mărfuri, stivuitorist, șef de departament operativ, asistent informații clienți și electrician în centrul logistic. 

Vezi și: Ce salariu are un angajat Lidl România. Suma îi va surprinde pe mulți oameni

Beneficii pentru lucrători comerciali/casieri la Kaufland 

  • Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 3.700 – 4.300 de lei brut (pentru un program de lucru full-time; salariul variază în funcție de oraș fiind, de pildă, 4.300 de lei brut în București, 3.900 de lei brut în Constanța și 3.700 de lei brut în Sovata); 
  • Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale; 
  • 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului; numărul de zile va creste în funcție de vechimea în cadrul companiei; 
  • Oferte speciale și servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc 
  • Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară; 
  • Formare profesională și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională. 

Beneficii pentru postul de șef de raion la Kaufland 

  • Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 5.800 – 6.400 de lei brut (salariul variază în funcție de oraș; de pildă, este de 6.400 de lei brut în Balotești și de 5.800 de lei brut în Botoșani); 
  • Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale 
  • 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului; numărul de zile va creste în funcție de vechimea în cadrul companiei; 
  • Oferte speciale și servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc 
  • Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară; 
  • Formare profesională și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională. 
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...