Ce salariu are Teo Trandafir la Kanal D. Suma e cu adevărat impresionantă

Iancu Andreea 17.06.2020, 17:50
Ce salariu are Teo Trandafir la Kanal D. Suma e cu adevărat impresionantă

Este o veterană a televiziunii, dar cu toate acestea Teo nu a renunțat la pasiunea pentru televiziune. Prezentatoarea TV este în atenția publicului prin emisiunea de la Kanal D, pe care o prezintă alături de Bursucu’. Cum se află în lumea showbiz-ului de multă vreme, fanii săi se întrebă ce câștiguri are Teo Trandafir de pe urma emisiunii. Astfel, mulți și-ar dori să afle ce salariu are omul de televiziune.

O carieră de succes în televiziune

Teodora Virginia Trandafir este fostă producătoare, actriță, prezentatoare la radio și TV, dar și deputat PNL. Cu toate acestea, începuturile sale în televiziune sunt încă de pe vremea Tele7abc. Ea prezenta prin 1994 alături de Mircea Badea un matinal, ”Bună Dimineața, România”. Ulterior, cei doi au colaborat în 1997 la Antena 1, unde prezentau matinalul ”Dimineața devreme”.

Pe de altă parte, succesul înregistrat în televiziune a fost cel din anii 2000, când show-ul Teo, de la Pro TV, unde a realizat emisiuni minunate pentru acea vreme. Totuși, pașii au purtat-o către postul turcesc Kanal D, unde activează din 2013 până în prezent. Aici îl are drept co-prezentator pe Bursucu’, alături de care formează o pereche savuroasă pe micul ecran.

Teo Trandafir formează un cuplu de prezentatori simpatici alături de Bursucu, la Teo Show
Teo Trandafir formează un cuplu de prezentatori simpatici alături de Bursucu, la Teo Show

”Sunt plătită decent”

Teo nu obișnuiește să vorbească despre detaliile financiare din conturile sale. Deși mulți și-ar dori să afle cât câștigă prezentatoare. În ciuda faptului că Teo Trandafir păstrează confidențialitatea în privința salariului său, unii au speculat că ar încasa 20.000 de euro pe lună, conform bugetul.ro. Totuși, Teo a mărturisit că suma este una fabuloasă, ea fiind plătită decent.

Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa să fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!, a declarat vedeta pentru VIP 24, sursă citată de viva.ro.

Cum mulți s-au grăbit să îi socotească venitul, Teo a decis să clarifice lucrurile.

În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul. Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an.

Vedeta detaliază cheltuielile pe care le care, ca orice om normal, explicând astfel că sumele pe care le câștigă în final nu sunt fabuloase.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav, a mai spus Teo Trandafir pentru libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...