Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3. Cum s-a dat singur de gol

Corina Oprea 05.05.2023, 22:57
Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3. Cum s-a dat singur de gol

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. Este un prezentator controversat, foarte vocal, dar care reușește, însă, să țină departe de ochii lumii viața privată. Un detaliu pe care mulți și-ar dori să îl afle este salariul pe care îl câștigă la Antena 3, care nu ar fi deloc unul mic. Din contră, vorbim despre sume frumoase.

Ce salariu fabulos are Mircea Badea

Mircea Badea este una dintre cele mai mari vedete de la noi din țară. Este cunoscut faptul că majoritatea persoanelor publice au venituri mari, dar majoritatea aleg să păstreze aceste informații doar pentru ei. În schimb, prezentatorul TV a lăsat să se afle chiar de la el cu cât este plătit.

Celebrul prezentator al emisiunii „În gura presei” a dezvăluit în mediul online ce salariu are, un lucru ce a șocat pe toată lumea. Moderatorul a dezvăluit că a plătit către stat suma de 8.911 lei, mai exact TVA-ul. De aici, oamenii au tras imediat concluzii și s-au apucat de calcule: 40.000 de lei net lunar. Pentru un asemenea TVA, asta ar fi suma de la care pornesc veniturile lunare.

Dacă în urmă cu ceva timp avea un asemenea salariul, sunt șanse mari ca veniturile sale să se fi rotunjit considerabil. Este foarte celebru și emisiunile sale au un rating impresionant la fiecare ediție.

Mircea Badea trăiește în lux

Mircea Badea și Carmen Brumă trăiesc o viață de lux și au ajuns să aibă locuința la care visau. Dacă până acum ceva timp locuiau într-un apartament cochet, cu o vedere panoramică, au evoluat și au acum o casă imensă, cu o terasă pe măsură, chiar pe marginea unui lac.

Au schimbat câteva locuințe, dar au ajuns să fie acum mândri de ce au realizat. Carmen, foarte activă pe rețelele de socializare, lasă să se vadă câteva imagini din casa lor în imagini. Au un mobilier în stil minimalist, iar tot apartamentul este decorat simplu și cu bun gust.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Cei doi sunt foarte fericiți și lasă impresia că relația lor este perfectă. Se înțeleg de minune și se completează în orice. Fiul lor îi face fericiți zi de zi și se pot lăuda cu o familie minunată.

Urmăriți Impact.ro și pe