Ce salarii au vedetele de televiziune de România. Cine câștigă 1.000 de lei pe minut

Andreea Bisinicu / 19.11.2020, 17:16
Ce salarii au vedetele de televiziune de România. Cine câștigă 1.000 de lei pe minut

Ce salarii au vedetele din România. Cine câștigă 1.000 de lei pe minut. Te-ai fi așteptat la numele astea? Câți bani le intră în conturi vedetelor precum Andreea Esca, Dan Negru, Delia sau Andreea Mantea.

Andreea Esca și Dan Negru câștigă bani frumoși din televiziune

Salariul Andreei Esca mereu a fost o enigmă și este, în continuare, unul dintre cele mai mari mistere ale presei. Deși au existat, de-a lungul timpului, multe sume speculate cu privire la câte zero-uri are salariul pe care știrista îl încasează de la PRO TV, vedeta niciodată nu a confirmat câți bani ar câștiga, de fapt.

A preferat să păstreze acest amănunt pentru ea, fiind o persoană foarte discretă, de fel. Conform celor de la viva.ro, salariul lunar al Andreei Esca ar ajunge la 50.000 euro, plus altele suplimentare, din diverse contracte de imagine.

La fel de enigmatic este și salariul lui Dan Negru. Veteranul Revelioanelor televizate primește, pentru un sezon la Antena 1, suma fabuloasă de 135.000 euro, potrivit celor de la playtech.ro. Binențeles, omul de televiziune are alte contracte de imagini plus afacerea de imobiliare pe care o manageriază.

Salariile pe care la incaseaza Andreea Esca si Dan Negru, un mister pentru romani
Salariile pe care la incaseaza Andreea Esca si Dan Negru, un mister pentru romani

Ce salarii au vedetele de televiziune din România. Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Pe vremea când modera emisiunea Wowbiz de la Kanal D, frumoasei brunete îi intrau în cont 8.000 euro lunar.

Răzvan Simion și Dani Oțil primesc 10.000 euro lunar pentru matinalul de la Antena 1, aceeași sumă de care se bucură și Mircea Badea, în fiecare lună. Jumătatea lui Daniel Buzdugan de la Radio Zu, Mihai Morar câștigă suma de 8000 de euro pe lună, pentru emisiunea „Răi da Buni”.

Ce salarii au vedetele din România. Delia și Andra câștigă mai mult de 1000 lei pe minut

Fără îndoială, Delia este una dintre cel mai bine plătite artiste ale momentului din România. Un concert de-al solistei pleacă de la suma de 9.000 euro. Frumoasa blondină are și alte venituri din diverse contracte de imagine și să nu uităm că este jurat în cadrul a două emisiuni de la Antena 1 – „iUmor” și „X Factor”.

Delia si Andra sunt cel mai bine platite artiste ale momentului in Romania
Delia si Andra sunt cel mai bine platite artiste ale momentului in Romania

Andra este una dintre cele mai talentate și populare cântărețe din România. Cântă de când era un copil și se află de mai bine de 20 de ani în lumina reflectoarelor. Miile de concerte susținute de-a lungul anilor i-au adus artistei sume frumușele în conturile din bancă.

În calitate de jurat al emisiunii „Românii au Talent” încasează între 8.000 și 10.000 euro, iar pentru un concert, Andra primește suma de 6.000 euro, fiind plătita cu 1.000 lei pe minut, scriu cei de la haihuin2.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI