Ce salarii au angajații de la Ubisoft România. Cât câștigă lunar un game tester, sau un manager de proiect

Daria Petrescu 16.11.2021, 10:56
Ce salarii au angajații de la Ubisoft România. Cât câștigă lunar un game tester, sau un manager de proiect

Ubisoft București este un pilon important al industriei de dezvoltare a jocurilor video în România. Pentru cei care vor să se angajeze într-o astfel de companie, trebuie să știe că salariul nu este deloc de neglijat, însă și atribuțiile sunt extrem de importante. Pentru a vă face o idee despre câștigul vostru, vă prezentăm mai jos, ce salarii oferă compania, în cazul în care faceți parte din echipă. Ce salarii au angajații de la Ubisoft România. Cât câștigă lunar un game tester, sau un manager de proiect

Ce salarii au angajații de la Ubisoft România

Cu un portofoliu de titluri importante, precum Silent Hunter, Blazing Angels sau Tom Clancy’s H.A.W.X, compania a migrat catre co-development, lucrand la block bustere ca Just Dance, Assassin’s Creed, Ghost Recon și Watch Dogs. Ce salarii au angajații de la Ubisoft România

Pentru a vă face o idee despre veniturile oferite de Ubisoft România, puteți accesa site-ul undelucrăm.ro, pentru a afla care sunt condițiile ș ice post trebuie să ocupați pentru a beneficia de anumite bonusuri, care sunt lunare sau anuale. De asemenea, experiența în domeniu este extrem de importantă. Cu tât experiența este mai mare, cu atât veți avea mai multe beneficii din partea companiei.

Sigur că și atribuțiile angajatului vor fi importante și trebuie respectate cu strictețe, în cazu în care vreți să faceți parte din această echipă. Ubisoft România a fost fondat în octombrie 1992 și a fost primul studio de producție al Ubisoft în afara Franței.

Ce salarii au angajații de la Ubisoft România

– QA Tester ( Craiova) – are un salariu lunar net de 2.200 de lei. Angajatul trebuie să aibă o experiență de minim un an.

– Quality control tester- primește un salariu net de 2000 de lei, la care se adaugă bonuri de masa în valoare de 300 de lei

– Application Administrator- are un salariu atrăgător de 5500 de lei lunar. La această sumă se mai pot adăuga bonusuri, în funcție de decizia angajatorului.

– QC Game Tester (București)- Cu o experiență în domeniu de minim un an, angajato va primi un salariu de 2000 de lei lunar. La această sumă se adaugă 1200 de lei care vor veni din bonusuri

– 3D Artist- pentru acest post trebuie să ai o experiență de 9 ani, iar salariu va fi de 6000 de lei lunar

– QC Project Manager. Pentru acest post este nevoie de doi ani de experiență în domeniu. Salariu net este de 3500 de lei, cu un bonus pe an de 1500 de lei. De asemenea, angajatul primește tichete de masa de 300 de lei pe lună.

– Project manager (București, cu o experiență de cinci ani)- Angajatul primește un salariu net lunar de 4000 de lei

– Junior Game Designer- primește un salariu lunar de 3750 de lei

– QC – Game Tester (București)- un angajat primește suma de 2443 de lei lunar, la care se adaugă un bonus pe an de 2400 de lei. Pentru această sumă se îndeplinesc anumite condiții, despre care compania vă va vorbi în momentul în care sunteți angajat.

Senior Developer- cu o experiență de 7 ani, angajatul primește pentru un program full time suma de 5600 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe