Ce salarii au angajatele care lucrează în farmaciile Catena

Daria Petrescu 30.09.2021, 09:53
Ce salarii au angajatele care lucrează în farmaciile Catena

Catena este cel mai mare lanț de farmacii din România, deținut de grupul Fildas. Bazele Catena au fost puse în anul 2000. Atunci s-a achiziționat pachetul majoritar al fostei societăți de stat Argesfarm. Pentru cei care vor să ocupe un post la Catena, trebuie să știe ce salariu primește. Acesta diferă de la o persoană la alta, în funcție de sarcinile fiecăreia. Ce salarii au angajatele care lucrează în farmaciile Catena

Ce salarii au angajatele care lucrează în farmaciile Catena

Salariile pe care le primesc angajații de la Catena, diferă de la un oraș la altul. Este important de știut că salariul este mai mic în cazul în care aveți un job part-time. Mai mult, pe lângă salariul net lunar, angajații primesc și tichete de masa, dar și alte bonusuri lunare sau anuale. Astfel că, pentru a vă informa mai bine vă prezentăm mai jos ce salarii au angajatele care lucrează în farmaciile Catena.

Iată ce salariu poți câștiga dacă intri în echipa Catena, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

  • Farmacist- primește un salariu net de 3000 de lei, la care se adaugă bonusuri lunare în valoare de 700 de lei și alte bonusuri pe lună, de 600 de lei.
  • Economist senior- are un salariu net de 4.200 de lei și tichete de masa de 300 de lei
  • Operator calculator primește un salariu net de 2000 de lei

Salariul angajatului diferă de la un oraș la altul

  • Asistent farmacist are un salariu de 2.200 de lei și ticete de masa în valoare de 300 de lei
  • Asistent farmacie, cu o experiență de 3 ani- primește un salariu de 2.200 de lei net
  • Farmacist (Iași)- are un salariu lunar de 2000 de lei, la care se adaugă tichetele de masa în valoare de 200 de lei
  • Operator calculator cu o experiență de 3 ani- are un salariu de 1300 de lei, tichete de masa de 300 de lei și alte bonusuri lunare de 760 de lei
  • Operator calculator ( Cluj-Napoca)- pentru un program part-time, angajatul primește un salariu de 1150 de lei, ar tichete de masa în valoare de 250 de lei.
  • Operator calculator (București)- full-time- primește un salariu net de 2.100 de lei. La această sumă se pot adăuga alte bonusuri, în funcție de decizia angajatorului.

Ce presupune postul de farmacist

Experiența în domeniu constituie un avantaj. Marile lanțuri de farmacii prezente la noi în țară, printre care și Catena, cer studii superioare finalizate în domeniu, certificat eliberat de Colegiului Farmaciștilor, dar și etică profesională.

Pentru o obține un post de farmacist este important să arăți interes pentru această meserie, să fii flexibil, amabil și empatic, și să te adaptezi rapid.

Acest post presupune:

– eliberarea de medicamente și rețete compensate și gratuite

– informarea pacienților despre modul de utilizare a medicamentelor

-despre potențialele riscuri sau efecte adverse

-identificarea nevoile pacienților și formularea de recomandări.

-farmacistului îi revine și sarcina de a supraveghea activitatea asistenților de farmacie.

Cei care vor să candideze pentru posturile oferite de Catena trebuie să fie absolvenți ai Facultății de Farmacie, care dețin aviz de liberă practică și au cunoștințe operare PC, abilități de comunicare și relaționare, inițiativă și orientare către client.