Ce sacrificii face Neti Sandu pentru a avea părul fără cusur în fiecare zi. Nu orice femeie ar fi în stare de aşa ceva

Iancu Andreea 29.11.2021, 23:28
Ce sacrificii face Neti Sandu pentru a avea părul fără cusur în fiecare zi. Nu orice femeie ar fi în stare de aşa ceva

Neti Sandu este o emblemă printre prezentatoarele rubricii horoscop din televiziune. Vedeta, ajunsă la respectabila vârstă de 62 de ani, pare să fi descoperit elixirul tinereții. Prezentatoarea este neschimbată, deși este apreciată pentru cariera sa de zeci de ani în cadrul Pro TV. Dincolo de succesul de care se bucură pe micile ecrane, cu toții apreciază coafura inconfundabilă a vedetei. Neti Sandu a dezvăluit recent ce face pentru a avea în fiecare zi părul impecabil. Puțini sunt cei care cunosc sacrificiile prezentatoarei.

Neti Sandu, despre sacrificiile pe care le face pentru a afișa părul fără cusur, zilnic

De ani de zile, de când a apărut pentru prima oară la Pro TV, Neti Sandu a devenit o prezență care definește perfect rubrica de horoscop din cadrul televiziunii din Pache Protopopescu. Pentru că este neschimbată, în ciuda trecerii anilor, mulți s-au întrebat care sunt secretele pe care le ascunde Neti Sandu în privința coafurii sale. Prezentatoarea a recunoscut că nu este deloc ușor. De aceea, Neti Sandu a vorbit cu sinceritate despre sacrificiile făcute pentru a avea părul fără cusur în fiecare zi.

Mulți răutăcioși au considerat că aspectul impecabil afișat zilnic de prezentatoare s-ar datora unei peruci. Cu toate acestea, Neti a oferit explicații și a încercat să puncteze care este ritualul său, prin care reușește să arate la fel de bine la fiecare apariție din fața camerelor. Se pare că vedeta este nevoită să fie extrem de matinală pentru a se aranja.

Toată lumea zice că nu e părul meu. După atâția ani, auzind vecinii că nu ar fi părul meu, la un moment dat s-a oprit o vecină și mi-a zis să nu mă supăr pe ea, dar să îi spun dacă e părul meu. I-am zis atunci că mă știe de atâția ani, cum să întrebe așa ceva. Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu. Eu mă trezesc la două în fiecare dimineață să mă pregătesc, a declarat Neti, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Neti Sandu, despre sacrificiile pe care le face pentru părul său impecabil din fiecare zi
Neti Sandu, emblema rubricii horoscopului de la Pro TV

Prezentatoarea a trecut prin clipe grele: „Am ajuns la terapie”

În ciuda faptului că mulți consideră viața din fața camerelor ca fiind una strălucitoare și lipsită de griji, Neti Sandu recunoaște că prezența sa în cadrul rubricii horoscopului de la Pro TV nu a fost deloc ușoară. De-a lungul anilor, multe tinere au încercat să îi ia locul. Cu toate acestea, vedeta a rezistat de-a lungul anilor.

De 26 de ani, Neti Sandu prezintă horoscopul la Pro TV, după ce a debutat alături de Florin Călinescu, în matinalul „Ora 7, Bună dimineața”. Totuși, timp de 18 ani, până în 1995, vedeta Pro TV a activat ca bibliotecară în cadrul unui institut de proiectări și arhitectură.

Prima dată nu aveam senzația de feedback, dar au venit operatorii cu bilețele din țară și îmi spuneau că am mulți fani în țară, erau saci de scrisori. Trebuia să gestionez toată situația asta. Nu m-am hotărât ușor, aveam 38 de ani și nu am crezut că mă vor păstra, pentru că restul aveau vreo 18 ani. Ei spuneau să vin să semneze contractul pentru emisiune. Am ajuns la terapie (n.r. psiholog), era normal. M-am dus pentru că se acumulaseră multe lucruri și aveam nevoie de un tonus, a mai povestit Neti.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...