Ce s-a întâmplat la vestiare între Dan Petrescu și Dani Coman. Detalii despre ultimul scandal din fotbal

Marian Cărăvan 06.07.2020, 13:57

După ce a învins-o pe FCSB, Astra le-a pus piedică și celor de la CFR Cluj, care luptă cu disperare pentru al treilea titlu consecutiv de campioană. Echipa ardeleană a remizat, 2-2, cu Astra, și a rămas pe locul secund în clasament, în spatele Craiovei. Dan Petrescu a răbufnit la adresa oficialului giurgiuvenilor, Dani Coman.

Scandal în fotbal, schimb de replici între Dan Petrescu și Dani Coman

Antrenorul CFR-ului și oficialul Astrei Giurgiu au avut un schimb dur de replici la pauza meciului, pornit se pare de la nemulțumirile „Bursucului” care a acuzat o conspirație pro Craiova, ce ar fi menită să ducă titlul din Gruia în Bănie. La finalul jocului, ambii au ajuns la concluzia exprimată în direct la TV: Petrescu și Coman nu sunt prieteni!

„A fost la pauză un schimb contradictoriu de replici, dar nimic altceva. Păi, nu suntem prieteni! Provenim din generații diferite. Nu am jucat împreună, nu ne-am antrenat împreună. Are dreptate! Nu suntem prieteni. Îi asigur pe cei de la CFR Cluj că vom juca la fel și cu celelalte echipe. Jucătorii au prime la fiecare meci”, a spus Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu.

„Eu nu sunt prieten cu Dani Coman! Nu am fost niciodată. Întrebați-l pe el ce s-a întâmplat. Eu am nicio treabă”, a declarat Dan Petrescu, conform Digi Sport.

Dan Petrescu simte cum poate scăpa printre degete un nou titlu cu CFR Cluj

Ce l-a nemulțumit pe Dan Petrescu

Dan Petrescu simte cum scapă din mână al treilea titlu consecutiv al CFR-ului. Antrenorul campioanei sugerează ideea unei conspirații care să aducă titlul în Bănie, nicidecum în Gruia.

„Presiunea trebuie să fie pe Craiova. Lucrul pozitiv este că noi suntem la mâna noastră. Dacă noi câștigăm toate meciurile, nu mai are ce să se întâmple.

Mi-aș dori foarte mult, când vine Craiova aici, Astra să joace în același spirit și să îi văd în teren pe Budescu, Alibec și Fatai. Sper să îi văd pe acești 3 jucători. Sper ca și cei de la Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, la fel și FCSB. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci, la Mediaș (n.red. la Gaz Metan – Craiova 1-2). Cum a luat roșu Buș. Noi nu am primit penalty azi, la Camora”, a spus, destul de furios, Dan Petrescu.

Astra Giurgiu – CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, 2-2, ceea ce face ca Universitatea Craiova să rămână lider, cu 38 de puncte. CFR e pe locul secund, cu un punct mai puțin.

Urmăriți Impact.ro și pe