Ce s-a întâmplat în timp ce se difuza Românii au Talent i-a uimit pe șefii din Pro TV. Nimeni nu se aștepta la asta

Madlen Moraru 31.05.2020, 11:57
Ce s-a întâmplat în timp ce se difuza Românii au Talent i-a uimit pe șefii din Pro TV.  Nimeni nu se aștepta la asta

Finala din acest an a show-ului Românii au Talent s-a desfășurat total diferit. În alte ediții în care s-a aflat marele câștigător, finaliștii alături de jurați, dar și cei doi prezentatori s-ar fi aflat pe scena talentelor. Însă, din pricina pandemiei, au fost aplicate măsurile de siguranță. De aceea, finala a avut loc de acasă, momentele inedite fiind difuzate pe PRO TV.

Ce s-a întâmplat în timp ce se difuza Românii au Talent i-a uimit pe șefii din Pro TV

În timp ce a fost difuzată ediția de vineri, pe 29 mai, care a încununat sezonul numărul 10, a fost sesizat un fenomen neașteptat. Mai exact, PRO TV s-a bucurat în continuare de o audiență record, deși momentele artistice ale concurenților din finală au fost prezentate din propriile lor sufragerii. Mai mult, Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre, dar și Florin Călinescu, au stat și ei acasă, din solidaritate pentru concurenți. Singurii prezenți la fața locului, chiar în culisele producției de mare succes, pare că au fost doar Pavel Bartoș și Smiley.

Ce s-a întâmplat în timp ce se difuza Românii au Talent i-a uimit pe șefii din Pro TV. Nimeni nu se aștepta la asta
Finala Românii au Talent, difuzată vineri, a avut audiențe record, pe PRO TV

Telespectatorii s-au bucurat de formatul inedit ales pentru a fi difuzată ediția finală din sezonul 10. De aceea, show-ul Românii au Talent a fost lider de audiență în seara de vineri. Mai mult, fenomenul uimitor s-a petrecut chiar dacă ediția nu a fost una din platoul de filmare și fără publicul din sală.

Cei de la paginademedia.ro anunță că PRO TV a fost lider de audiență, cu aproximativ 2.2 milioane de români, în fiecare minut, în ediția finală. Marele câștigător desemnat, din cei zece finaliști, a fost Radu Palaniță. Mecanicul auto din Capitală i-a impresionat pe cei din public și în timpul preselecțiilor, când a fost răsplătit cu un Golden Buzz, din partea lui Florin Călinescu. Talentul muzical remarcabil al bărbatului de 44 de ani i-a adus marele premiu de 120.000 de euro.

Nimeni nu se aștepta la asta

O altă ediție care s-a mai apropiat de cea din seara de vineri a mai fost una transmisă în anul 2014. Pe atunci se înregistrau cifre record de 3,1 milioane de privitori. De asemenea, nicio altă finală nu a mai avut astfel de cifre, fiind vorba despre un record pentru PRO TV. În intervalul respectiv de ore, începând cu 20:30, nu a existat vreo concurență, din partea posturilor rivale, precum Antena 1, fie Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe