Ce s-a întâmplat în afara stadionului în timp ce Lionel Messi era prezentat oficial la PSG. Primele declarații ale argentinianului

Andrei Cezar 11.08.2021, 13:42

Primele declarații ale lui Lionel Messi de când a venit la PSG. Argentinianul a fost prezentat oficial miercuri, ca jucător al lui Paris Saint-Germain, într-o conferință de presă. Întrebat, printre altele, despre o posibilă confruntare cu fosta sa echipă, FC Barcelona, argentinianul în vârstă de 34 de ani a dat un răspuns care lasă loc de interpretări. În timp ce Messi a răspuns la întrebările jurnaliștilor, în afara stadionului Parc de Princes, fanii veniți în număr foarte mare, au făcut o atmosferă incendiară.

Fanii lui PSG, dezlănțuiți în fața stadionului Parc de Princes, în timpul conferinței de presă a lui Messi

Lionel Messi a semnat cu PSG și a fost prezentat oficial de clubul parizian pe Parc de Princes. El va evolua în tricoul cu numărul 30, după ce în prealabil l-a refuzat pe bunul său prieten Neymar Jr., care i-a oferit numărul 10.

În conferința de presă susținută la stadionul roș-albaștrilor, Messi a vorbit despre obiectivele sale la noua echipă.

Este un club ambițios și cred că suntem pregătiți să câștigăm tot, acesta este țelul meu. Am venit aici ca să creștem și să câștigăm împreună. Sper să putem reuși acest lucru. Vreau să le mulțumesc oamenilor din Paris pentru primire, a fost o nebunie. Ne vom bucura mult de șederea în Paris și vom lupta pentru obiective. Mulțumesc, din nou, pentru că sunteți aici”, a declarat argentinianul, potrivit gsp.ro

Atacantul în vârstă de 34 de ani se declară nerăbdător să își cunoască noii colegi, iar după o perioadă de aproximativ o lună de zile în care nu s-a pregătit anunță că abia așteaptă să revină la antrenamente. Fără a oferi un răspuns clar în ceea ce privește debutul său oficial în tricoul lui PSG, Messi recunoaște că trebuie să revină, mai întâi, la forma fizică de dinainte.

Ce s-a intamplat in afara stadionului in timp ce Lionel Messi era prezentat oficial la PSG. Primele declaratii ale argentinianului
Ce s-a intamplat in afara stadionului in timp ce Lionel Messi era prezentat oficial la PSG. Primele declaratii ale argentinianului

”Când voi fi gata, voi juca”

Nu știu când voi debuta, am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment”, a mai spus atacantul.

În timpul conferinței, în afara stadionului Parc de Princes s-au adunat mii de oameni care l-au ovaționat pe starul argentinian. Leo Messi a fost impresionat de reacția fanilor lui Paris Saint-Germain și le-a transmis că le mulțumește pentru primirea călduroasă pe care i-au făcut-o.

Sunt recunoscător oamenilor care sunt acum în afara stadionului. E incredibil să-i văd pe străzi. Vreau să le mulțumesc. Vreau să-i văd în oraș, să-i văd pe stadion. Sper că va fi un an foarte bun și ne vom bucura împreună. Vrem să câștigăm toate meciurile, toate trofeele”, a mai spus fostul atacant al Barcelonei.

În ceea ce privește o posibilă confruntare între PSG și fosta echipă a sa, Lionel Messi a declarat: ”Poate…cine știe?! Toată lumea știe iubirea pe care i-o port acestui club la care am fost încă de când eram un copil. Barcelona va fi întotdeauna casa mea, vom vedea dacă ne vom întâlni în Europa. Ar fi ciudat să mă întorc pe Camp Nou cu alt tricou, dar acesta este fotbalul, se poate întâmpla”

Urmăriți Impact.ro și pe