Ce s-a întâmplat, de fapt, cu polițiștii reținuți pentru moartea inginerului din Pitești. Decizia luată de autorități, unde sunt ținuți cei doi

Stan Filon, Alexandrina Toader 22.04.2021, 18:41
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu polițiștii reținuți pentru moartea inginerului din Pitești. Decizia luată de autorități, unde sunt ținuți cei doi

Acum s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, cu polițiștii reținuți pentru moartea inginerului din Pitești! Cei doi polițiști au șocat o țară întreagă, după ce au omorât un om chiar în fața autogării din Pitești. Acesta a refuzat să evacueze terasa unui restaurant, așa că oamenii legii l-au bruscat și l-au trântit la pământ. Omul a murit pe loc.

Ce s-a întâmplat cu polițiștii care au ucis un bărbat în autogara din Pitești

Curtea de Apel Pitești a decis ca cei doi polițiști acuzați de purtare abuzivă și lovituri cauzatoare de moarte să fie eliberați și plasați în arest la domiciliu. Așadar, cei doi polițiști vor face cu siguranță Paștele acasă, mai ales că decizia este definitivă. Cei doi polițiști au fost arestați preventiv pe 19 aprilie, însă decizia instanței a fost atacată de aceștia, iar joi, Curtea de Apel Pitești a decis ca măsura să fie înlocuită cu arestul la domiciliu, potrivit publicației locale ePitești.ro.

Cu toate acestea, oamenii legii au mai multe interdicții. Nu au voie să comunice între ei, precum și cu rudele victimei, dar și cu martorii intervenției brutale din fața autogării de Sud din Pitești. Procurorii îi acuză de purtare abuzivă și lovituri cauzatoare de moarte în urma intervenției din 16 aprilie. În același dosar mai sunt cercetați și doi jandarmi.

Ce s-a intamplat cu politistii care au ucis un barbat in autogara din Pitesti
Ce s-a intamplat cu politistii care au ucis un barbat in autogara din Pitesti

Victima polițiștilor a avut parte de o moarte violentă

Incidentul șocant a avut loc vineri, 16 aprilie, în fața Autogării de Sud din Pitești, când un bărbat în vârstă de 63 de ani refuzase inițial să iasă de pe o terasă unde izbucnise un incendiu minor. Din informațiile apărute în spațiul public, o fripteuză luase foc în bucutărie, iar polițiștii care au trecut prin zonă au intervenit și au stins incendiul.

Cu toate acestea, oamenii legii au vrut să evacueze terasa restaurantului, iar bărbatul respectiv s-a împotrivit. Din inaginile surprinse de martori, acesta era ăn picioare și se certa cu polițiștii, când unul dintre oamenii legii l-a luat și l-a trântit puternic de asfalt.

Mai mult, acesta a sărit cu picioarele pe bărbat și medicii legiști au tras concluzia că victima a murit asfixiată. A fost chemată o ambulanță, iar medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru el. I-au declarat decesul. Bărbatulș avea 63 de ani, fusese inginer și suferea și de cancer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI