Ce s-a întâmplat, de fapt, cu omul care l-a ucis pe Emi Pian. Nu a fost dus la secție, ci în cu totul alt loc

Elena Avramescu 04.08.2020, 19:30
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu omul care l-a ucis pe Emi Pian. Nu a fost dus la secție, ci în cu totul alt loc

Tragedie în lumea interlopilor români. Capul lumii interlope bucureștene a fost ucis în mod brutal chiar de un rival, în fața unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, iar în aceste momente, trupul lui Emi Pian se află la morga spitalului Floreasca din Capitală, de unde va fi ridicat curând de familie.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu omul care l-a ucis pe Emi Pian

În timp ce trupul neînsuflețit al lui Emi Pian se află la morgă, interlopul Ciprian Napy, cel care l-a ucis, se află internat la un spital din Capitală, iar starea sa nu este deloc bună. Inițial, s-a crezut că Ciprian Napy s-ar afla la poliție, pentru a da declarații.

În decursul întregii zile, la sediul poliției, foarte mulți ofițeri de la Serviciul Omoruri au interogat zeci de persoane și au fost zvonuri conform cărora, printre cei audiați s-ar număra și criminalul lui Pian, Ciprian Napy. Însă acesta nu a fost nici măcar pentru un minut în sediul poliției.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu omul care l-a ucis pe Emi Pian
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu omul care l-a ucis pe Emi Pian

“Cipy se află in stare gravă la spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalti prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam.

S-au înjurat 30 de secunde, apoi s-au luat la îmbrânceli, care au mai durat alte 30 de secunde. Mai apoi, Ciprian Napy a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Pian în gât, apoi în zona plămânilor, după care a vrut să se asigure că îl termină și i-a tăiat artera femurală. Totul a durat maximum un minut, nimeni nu înțelegea cu exactitate ce se întâmplă.

Fratele lui Emi Pian l-a văzut pe acesta pe jos, într-o baltă de sânge, încă era conștient, se lupta cu Napy, care încerca să îl înjunghie în inimă. Elvis Duduianu a sărit pe Ciprian și l-a lovit îngrozitor. L-ar fi omorât, dar și-a dat seama că trebuie să își ducă fratele la spital. L-a luat în brațe pe Emi, i-a pus garou la picior pentru că ieșeau șiroaie de sânge din artera femurală și a fugit cu el la mașină, apoi la spital. Tot timpul a vorbit cu Emi, a încercat să îl țină conștient și în viață” au spus surse sigure, care au dorit să rămână sub protecția anonimatului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...