Ce s-a întâmplat cu plicul cu 5.000 de euro, găsit într-o toaletă la Blaj, la vizita Papei Francisc

Alexandru Ioanid 06.06.2019, 12:51
Ce s-a întâmplat cu plicul cu 5.000 de euro, găsit într-o toaletă la Blaj, la vizita Papei Francisc

Un plic în care se afla suma de 5.000 de euro a fost găsit într-o toaletă din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc. Banii au fost găsiți de un preot în toaleta destinată invitaților speciali la ceremonia organizată pe Câmpia Libertății din Blaj.

Un plic în care se afla suma de 5.000 de euro a fost găsit în toaleta rezervată invitaților VIP la vizita Papei Francisc de la Blaj. Banii au fost găsiți de un preot, care, atunci când a văzut suma mare de bani, a decis să sesizeze Poliția.

Plicul a fost predat autorităților. Polițiștii au început imediat cercetările pentru a vedea cine a pierdut suma de bani.

Cui aparținea plicul cu 5.000 de euro, găsit în timpul vizitei Papei Francisc

Plicul cu suma mare de bani a fost predat polițiștilor care asigurau ordinea la ceremonia de la Câmpia Libertății din Blaj. Deocamdată, însă, nu se știe cine a pierdut banii.

Plicul a fost găsit pe podeaua toaletei.

„A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conținea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informații despre acesta și despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba

Papa Francisc s-a aflat în România în perioada 31 mai – 2 iunie, timp în care a vizitat Bucureștiul, după care a plecat spre Iași, Șumuleu Ciuc și Blaj.

Urmăriți Impact.ro și pe