EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu Mihaela Runceanu înainte de a fi ucisă. Verişorul regretatei artiste, mărturisiri dureroase la 32 de ani de la moarte EXCLUSIV

Alexandru Catalan 01.11.2021, 19:29

Verișorul Mihaelei Runceanu face dezvăluiri, la 32 de ani de la moartea fulgerătoare a solistei: ”A avut un presentiment, era tare neliniștită!”. Xenti Runceanu, care a locuit 4 ani în ”Casa Grozei”, îi aduce acuze criminalului.

Mihaela Runceanu, marea voce a României, a încetat din viață pe 1 noiembrie 1989. A fost omorâtă cu sânge rece de un bărbat pe care-l primise în casă. Acum, la 32 de ani de la tragedia care a îngrozit o lume întreagă, verișorul regretatei artiste, Xenti Runceanu, face dezvăluiri, în interviul pentru impact.ro: ”Mihaela a avut un presentiment al morții, era tare neliniștită!”.

Xenti Runceanu: „Știu că Mihaela Runceanu a avut un presentiment al morții”

Marea artistă Mihaela Runceanu a presimțit că va muri? Verișorul său, Xenti Runceanu, ne-a povestit despre ultimele zile din viața regretatei soliste de muzică ușoară.

Ce s-a întâmplat cu Mihaela Runceanu înainte de a fi ucisă. Verişorul regretatei artiste, mărturisiri dureroase la 32 de ani de la moarte EXCLUSIV
Xenti Runceanu, solist în trupa ”No comment”

„Aveam 13 ani pe atunci dar știu că că Mihaela Runcanu a avut un presentiment al morții. Nu vă pot spune cum se materializa, anume, dar s-a manifestat, ştiu sigur. Cei din familie mi-au vorbit despre neliniştea verişoarei mele. Mihaela Runceanu era deja o vedetă, iar vedetele în ultimii ani ai regimului comunist nu erau privite cu ochi buni. Chiar deloc! Cred că devenise foarte atentă, fiindcă ştia că foarte mulţi ochi sunt aţintiţi asupra ei. Cred că era mai mereu neliniştită!”, a povestit Xenti Runceanu.

Criminalul a ștrangulat-o cu un cablu de telefon, apoi a turnat benzină pe trupul ei neînsuflețit

Mihaela Runceanu era foarte atentă la persoanele care îi treceau pragul casei, însă avea încredere în Daniel Cosmin Ştefănescu, așa că i-a deschis ușa, în acea seară. Daniel venise, însă, cu un plan diabolic. Voia să-i fure lucrurile de valoare. A ștrangulat-o pe artistă cu un cablu de telefon, apoi a turnat benzină peste corpul ei neînsuflețit și i-a dat foc. Asasinul a primit 25 de ani de închisoare, pentru fapta sa care a îngrozit o lume întreagă. În 2006, a fost eliberat pentru bună purtare.

„Daniel Cosmin Ștefănescu nu a ajuns niciodată la părinții Mihaelei Runceanu, ca să-și ceară iertare”

Xenti Runceanu susține că Daniel Cosmin Ștefănescu nu a simțit niciodată nevoia să ceară iertare familiei Mihaelei Runceanu.

“Daniel nu a ajuns niciodată la părinţii Mihaelei Runceanu, ca să-și ceară iertare. Sau să le fi dat vreun telefon, măcar! Nici pomeneală. În schimb, a apărut la PRO TV şi a vorbit despre crima lui. S-a jurat că nu a ucis-o, dar a picat proba detectorului de minciuni, în direct. Televiziunea respectivă i-a dat probabil nişte bani, ca să-şi crească audienţa, dar nu s-a gândit la sufletele celor rămaşi, niciun moment!”, ne-a mai spus Xenti Runceanu, pentru impact.ro.

Xenti Runceanu și sora lui au locuit patru ani în „Casa Groazei”

Xenti Runceanu ne-a vorbit și despre garsoniera în care a fost ucisă cu sânge rece Mihaela Runceanu și în care a locuit, o vreme, alături de sora lui, Andreea Runceanu, violonista trupei Amadeus

“Am venit cu toţii la Bucureşti, ca să studiem muzica, şi am stat în casa în care a fost ucisă Mihaela Runceanu. Patru ani am stat acolo, între 1990 şi 1994. Un an mai târziu, părinţii Mihaelei au decis să vândă casa, care la un moment dat ştiu că a devenit sediul unei firme”. Xenti suține că simte susținerea Mihaelei, de acolo, de Sus: “Mihaela a contribuit la formarea noastră muzicală. Chiar dacă debutul nostru în lumea muzicală s-a produs mult mai târziu, al meu, în 1999, cu trupa ”No Comment”, al Andreei, în ”Amadeus”, în 2001. Însă cel mai mult mă bucură că lumea nu a uitat-o. Anul acesta, melodia ei, ”Fericirea are chipul tău”, apare într-o reclamă tv. Până la 35 de ani, când viaţa i-a fost răpită, Mihaela Runceanu a înregistrat peste 100 de melodii, multe fiind hituri, fredonate și astăzi!”, adaugă Xenti Runceanu, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe