Ce s-a întâmplat cu maestrul Alexandru Arșinel. Secretul pe care îl țin ascuns fiii actorului

Dumitrică Roxana 14.08.2022, 22:18
Ce s-a întâmplat cu maestrul Alexandru Arșinel. Secretul pe care îl țin ascuns fiii actorului

Alexandru Arşinel are mari probleme de sănătate, iar familia l-a internat pe maestru într-un azil specializat, care să-i asigure cea mai bună îngrijire, însă de la momentul internării nici presa, nici apropiaţii săi nu au mai putut obţine nicio informaţie cu privire la starea sa de sănătate.

Ce spune un angajat al azilului despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel?

Un angajat al azilului unde se află Alexadru Arșinel a precizat  că nu au voie să dea „acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel”. Dacă acest lucru este unul firesc, răspunul la întrebarea dacă este sau nu în viață maestrul Arșinel a fost unul foarte surprinzător.

„Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a declarat angajatul azilui, potrivit sursei citate.

Oamenii din cadrul teatrului ”Constantin Tănase” au precizat că nici ei nu au putut lua legătura cu celebrul actor. Aceștia nu au mai vorbit cu „Arși” de aproximativ două luni.

Alexandru Arșinel, scenă greu de privit cu marele actor, în timp ce intra în mașină

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Fiul lui Alexnandru Arșinel, despre sănătatea marelui actor

În ultima sa intervenție la tv, fiul maestrului, Cristian Arșinel, a făcut precizări în ce privește starea de sănătate a actorului.

Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! A început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel.!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe