Ce s-a întâmplat cu femeia care l-a înșelat timp de 15 ani pe sportivul italian. Care este finalul poveștii

Andrei Cezar 02.12.2021, 12:52

Roberto Cazzaniga, jucător profesionist de volei, a trăit în ultimii 15 ani într-o minciună. Sportivul în vârstă de 42 de ani a crezut în tot acest timp că este într-o relație de la distanță cu modelul brazilian Alessandra Ambrosio. A descoperit în cele din urmă adevărul datorită colegilor săi, cărora li s-a părut suspect că Robert Cazzaniga nu a vazut-o nici măcar o dată pe presupusa lui iubită, mai ales că acesta i-a trimis femeii sume importante de bani.

Sportivul înșelat de presupusa iubită a aflat adevărul. Roberto Cazzaniga se destăinuie: „În 15 ani nu am avut o altă iubită”

Potrivit Marca, modelul brazilian era, de fapt, o femeie de 50 de ani din Sardinia, pe nume Valeria, care s-a dat drept ”Maya”. Cei doi s-au ”cunoscut” prin intermediul unei cunoștințe comune. Femeiea i-a trimis poze cu fotomodelul brazilian Alessandra Ambrosio, iar voleibalistul a început să se îndrăgostească până peste cap.

Astfel, cei doi au trăit o așa-zisă poveste de dragoste timp de 15 ani. În ciuda relației de la distanță, Roberto Cazzaniga devenise extrem de pasional și i-a trimis Valeriei, în decursul a unui deceniu și jumătate, sume importante de bani, dar și o mașină. Potrivit sursei citate, sportivul i-a trimis femeii nu mai puțin de 700.000 de euro, iar o parte din acestă sumă a fost cerută pentru tratarea unei presupuse afecțiuni la inimă.

În tot acest timp, Roberto și Valeria au vorbit doar la telefon și prin mesaje, lucru care nu l-a pus pegânduri nicio secundă pe voleibalist. Însă colegii săi au avut dubii în privința identității femeii, așa că au apelat la Poliție.

Astfel au descoperit cine este, de fapt, individa căreia Roberto Cazzaniga i-a trimis banii. De asemenea, în urma anchetei s-a descoperit că așa-zisa prietenă comună care le-a făcut cunoștință era și ea implicată în această escrocherie.

Alessandra Ambrosio

A mers să o caute pe cea care l-a înșelat

Năucit de cele aflate, voleibalistul celor de la Gioia Del Colle, unde este și căpitan al echipei, a pornit în căutarea celei care l-a înșelat atâția ani. El și-a făcut curaj și a plecat la Cagliari, acolo unde locuiește Valeria Satta.

Îmi trimitea poze. E clar că erau fotomontaje. A fost greu, aveam 28 de ani și nu puteam să ies cu alte fete. În 15 ani nu am avut o altă iubită, am fost îndrăgostit de ea. Am mai văzut alte persoane, dar de fiecare dată le spunea la revedere și plecam acasă. Îmi spunea că e bolnavă și că se tratează acasă. I-am trimis bani atât ei, cât și prietenilor ei. „, a declarat Roberto Cazzaniga, conform ilfattoquotidiano.it.

El a mers la adresa unde locuiește femeia împreună cu jurnalistul italian Ismaele La Vardera. În fața casei sale era mașina pe care Roberto i-a făcut-o cadou, un Alfa Romeo.

„Vreau doar să vorbim, după tot acest timp. Nu te costă nimic, nu-i așa?”, a întrebat sportivul, ajuns în fața locuinței. Așa cum era de așteptat, nu a primit niciun răspuns.

Jurnalistul a continuat: „Ești acolo, vedem că ești acolo. Ai curaj și coboară!”. Fără succes însă.

Roberto Cazzaniga și-a spus povestea la o televiziune italiană și a recunoscut că este foarte afectat de cele întâmplate.

”Am multe datorii acum, mi-e greu, nu e ușor să te trezești dintr-o comă”, a spus Roberto Cazzaniga.

Urmăriți Impact.ro și pe