Ce s-a ales de Leonard Miron după ce a dispărut de pe micile ecrane. A împlinit 54 de ani și și-a sărbătorit ziua la biserică

Antonia Iacobescu 12.04.2023, 13:31
Ce s-a ales de Leonard Miron după ce a dispărut de pe micile ecrane. A împlinit 54 de ani și și-a sărbătorit ziua la biserică

Pe 11 aprilie, Leonard Miron a împlinit 54 de ani și și-a sărbătorit onomastica într-o biserică din Londra. Fostul prezentator tv a explicat cum a ajuns să-și serbeze ziua de naștere într-un lăcaș de cult.

Ce s-a ales de Leonard Miron după ce a dispărut de pe micile ecrane

Leonard Miron a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, pe 11 aprilie. De data aceasta, fostul prezentator tv și-a sărbătorit ziua de naștere într-un loc atipic. Mai exact, el a petrecut alături de iubitul său spaniol, Miguel, și câțiva prieteni apropiați, într-o biserică din Londra.

Fosta vedetă de la TVR a mărturisit că nu plănuia să ajungă la Londra, ci avea în plan să organizeze un eveniment mai simplu.

„A fost o petrecere organizată pe ultima sută de metri, dar pot să spun că am realizat astăzi de dimineață când m-am trezit că la 54 de ani să faci două petreceri succesive ar trebuie să fie puțin cam greu”, a spus Leonard Miron, notează Spynews.ro. 

În plus, Leonard Miron a ținut să precizeze că biserica respectivă a fost transformată într-o locuință cu mai multe apartamente. Astfel, el a închiriat locul pentru câteva zile.

„Mă aflu acum în ceea ce se numea „Biserica Tuturor Sfinților”, o biserică construită la începutul secolului al XIX-lea, care a supraviețuit celor două războaie mondiale, dar din cauza migrației forței de muncă spre capitală, spre Londra, aici nu a mai fost folosită biserica. O companie privată a cumpărat aici și a transformat într-o locuință cu cinci apartamente, care se poate închiria și așa am închiriat-o pentru mine, pentru prietenii mei. Eu cu Miguel stăm în corpul principal al bisericii.”, a mai spus fostul prezentator TV.

A fost diagnosticat cu cancer

În urmă cu cinci ani, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Fostul prezentator tv povestea cum s-a ‘procopsit’ cu boala cumplită.

În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi”, explica fostul prezentator într-un interviu.

„Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, mai adăuga el.

Urmăriți Impact.ro și pe