Ce rol a avut soția lui Dan Negru în plecarea vedetei de la Antena 1. Detaliul pe care puțină lume l-a știut

Iancu Andreea 09.03.2022, 12:49
Ce rol a avut soția lui Dan Negru în plecarea vedetei de la Antena 1. Detaliul pe care puțină lume l-a știut

Se spune că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică. Iar Dan Negru, devenit celebru datorită carierei sale impresionante din televiziune, nu face excepție. Cel considerat a fi „Regele audiențelor” mărturisește că femeile din viața sa, partenera și mama sa, au contribuit la evoluția sa. Soția lui Dan Negru, Codruța, chiar a avut un rol important în plecarea sa de la Antena 1.

Dan Negru, dezvăluiri despre viața sa de familie. Ce rol a avut soția lui în plecarea vedetei de la Antena 1

A ajuns la frumoasa vârstă de 51 de ani, dar și astăzi se poate considera „băiatul mamei”, având însă numai cuvinte de laudă și la adresa soției sale, care îl susține în tot ceea ce face. Prezentatorul Dan Negru a reușit să stârnească un val de uimire după ce a anunțat că părăsește Antena 1, postul care l-a consacrat și în cadrul căruia a activat mai bine de două decenii. Decizia de a pleca la Kanal D a fost însă supusă consultărilor cu soția sa, Codruța. Dan Negru a recunoscut că partenera sa de viață a avut un rol important privind plecarea de la Antena 1.

Luna martie, considerată o perioadă destinată femeilor importante din viața noastră, Dan Negru recunoaște că are un respect aparte pentru mama și soția sa. În timp ce părintele său are încă grijă să nu îi fie frig, oferindu-i sfaturi prețioase chiar dacă a trecut de mult de vârsta copilăriei, soția lui Dan Negru îi este alături la cele mai importante decizii. La fel s-a întâmplat și în cazul plecării vedetei la Kanal D. Mariajul de peste 18 ani al cuplului este extrem de sudat, cei doi soți fiind mereu unul alături de celălalt.

Ce rol a avut soția lui Dan Negru în plecarea vedetei de la Antena 1
Dan Negru, alături de soția sa, Codruța, și cei doi copii ai cuplului

„Codruța e femeia puternică fără de care multe nu s-ar fi întâmplat”

„Încercăm să găsim calea de mijloc de mulți ani și uite că reușim. Cred că vine și din tradiția de familie. Părinții noștri nu au avut divorțuri, nici bunicii noștri. Nici ai mei, nici ai Codruței. Cei din jur, la fel, sora Codruței, Laura, e cu Marcel, soțul ei, dintotdeauna. Probabil e și trăsătură de familie, statornicia.

Dar, da, Codruța e femeia puternică fără de care multe nu s-ar fi întâmplat. Am să-și fac o dezvăluire: la negocierile cu cei de la Kanal D, Codruța m-a însoțit mereu, chiar dacă ea e medic și nu are treabă cu lumea asta. Pur și simplu m-am simțit confortabil așa, mai bine decât cu orice impresar.”, a declarat Dan Negru, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro.

Mama prezentatorului, cel mai aspru critic

Gândindu-se la evoluția sa în televiziune, Dan Negru recunoaște că multe dintre femeile pe care le-a cunoscut, fie că vorbim despre cele cu care a colaborat pentru producția emisiunilor, ori că sunt cele de acasă, mama și soția, toate au avut o influență notabilă. Prezentatorul recunoaște însă că cel mai mare critic al său este chiar mama. Aceasta îi dă numeroase sfaturi și încă îi poartă de grijă asemenea unui copil.

„Mama încă îmi dă sfaturi. Încă, atunci când la Meteo se anunță că e frig, mă sună dimineața ca să mă îmbrac bine. E și criticul meu adeseori. De la haine, până la ce fac îmbrăcat în hainele alea. O mamă bună e cât o mie de profesori. Nu am luat chibzuința de la ea, dimpotrivă. Cred că am luat o trăsătură a zonei, a bănățenilor. Ei sunt mai chibzuiți, și ai mei sunt bănățeni, 100%, din tată în fiu.”, a mai povestit prezentatorul de la Kanal D.

Dan Negru a semnat recent un contract cu postul de televiziune Kanal D, unde urmează să debuteze cu o emisiune de tip quiz show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...