Ce poreclă i-a dat Vlad Gherman noii sale iubite. Oana Moșneagu nu s-a supărat

Badea Violeta 09.03.2022, 19:22
Ce poreclă i-a dat Vlad Gherman noii sale iubite. Oana Moșneagu nu s-a supărat

Vlad Gherman și-a refăcut în cele din urmă viața, după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, femeia alături de care credea că își va petrece tot restul vieții. După un timp, actorul s-a afișat cu Oana Moșneagu, nimeni alta decât partenera sa din serialul Adela. Cei doi sunt de nedespărțit și îsi arată dragostea prin mii de gesturi mărunte. Iată ce poreclă drăguță i-a pus vedeta noii sale iubite!

Cum o alintă Vlad Gherman pe Oana Moșneagu, noua sa iubită

Vlad Ghermen și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc. Până de curând, actorul nu a dorit să recunoscă public faptul că se iubește cu colega lui din serialul Adela. Însă, recent, acesta și-a deschis sufletul pe rețelele sociale și a dezvăluit că este într-o relație cu frumoasa brunetă.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu i-a transmis un mesaj amuzant noii sale partenere. Actorul a alintat-o pe Oana Moșneagu, lucru care a fost pe placul fanilor celor doi. Iată cum a poreclit-o artistul pe iubita sa.

„La mulți ani, moșneguțo!”, este mesajul amuzant pe care Vlad Gherman i l-a transmis Oanei Moșneagu alături de o fotografie în care apar amâdoi.

Cum o alinta Vlad Gherman pe Oana Mosneagu
Cum o alinta Vlad Gherman pe Oana Mosneagu

Vlad Gherman, despre relația cu Oana Moșneagu

După ce a recunoscut că formează un cuplu cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a povestit, într-o apariție televizată, ce anume i-a unit.

Acesta a dezvăluit că amândoi au avut parte de o despărțire dureroasă aproape în același timp, lucru care i-a făcut să se apropie foarte mult ca prieteni. Ulterior, actorul și-a dat seama că Oana Moșneagu este femeia potrivită pentru el.

„Am început să ne apropiem din Martie, după ce am trecut amândoi printr-o despărțire…. Și așa am început să petrecem foarte mult timp împreună… Nu ne-am mutat, încă, împreună”, a povestit Vlad Gherman la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

De asemenea, Vlad Gherman a mărturisit, la un moment dat, că prima persoană căreia i-a spus despre relația sa cu Oana a fost nimeni alta decât Cristina Ciobănașu. Fosta sa iubită s-ar fi bucurat enorm și l-ar fi luat în brațe pe actor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...