EXCLUSIV

Ce plan ambițios are Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, în 2023: „Nu am strâns banii ca să-mi iau cu cash, mai aștept un pic” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 27.12.2022, 15:04

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii “Meteo” din cadrul Știrilor Pro TV plănuiește să își investească banii într-o locuință. În prezent, șatena stă cu chirie și exclude din start varianta de a face un împrumut la bancă pentru achiziționarea unui imobil. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, vedeta Pro TV ne-a mărturisit că speră să facă acest pas anul următor, ea intenționând să strângă suma necesară pentru a deveni proprietară.

Ce plan ambițios are Iulia Pârlea pentru anul 2023

Iulia Pârlea a intrat în familia Pro TV din martie, de când și-a asumat rolul de a aduce telespectatorilor noutățile despre vreme. “Da, îmi fac ținutele în funcție de vreme, discut cu doamna de la garderobă  în fiecare zi. Iar în viața de zi cu zi mi-e foarte simplu, pentru că eu sunt mai băiețoasă așa, port adidași, blugi”, ne-a mărturisit ea. Deși în mod normal outfiturile sunt punctul forte al femeilor, Iulia are alte slăbiciuni, pentru care alocă un buget consistent.

“Încălțămintea sport și parfumurile, în rest nu sunt obsedată de haine, nu îmi place să mă machiez în timpul liber, nu umblu niciodată machiată, dar parfumurile da și adidașii”, a declarat, pentru Impact.ro, vedeta Pro TV.

Ce plan ambitios are Iulia Parlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, in 2023
Ce plan ambitios are Iulia Parlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, in 2023

Iulia Pârlea: “Poate la anul o să fac pasul acesta, mi se pare o responsabilitate destul de mare”

Iulia Pârlea deține un număr impresionant de perechi de încălțăminte sport, încât a fost nevoită să facă o triere, mai ales că multe modele erau acolo doar ca număr, nemaifiind folosite de ceva vreme.

“Am foarte multe perechi de adidași, m-am mutat acum câteva luni într-o casă nouă și am lăsat foarte multe perechi de adidași, pentru că mi-am dat seama că oricum nu le port, dar știi cum e, am fost educată: lasă că poate le porți mai târziu. Stau cu chirie, poate la anul o să fac pasul acesta, mi se pare o responsabilitate destul de mare și atâta timp cât nu am strâns banii să-mi iau cash, mai aștept un pic”, a spus, pentru Impact.ro, Iulia Pârlea, care exclude varianta de a apela la vreun credit bancar.

Iulia Pârlea: “Mă simt împlinită în momentul ăsta”

Iulia Pârlea a renunțat la ideea de a-și mai face vreun plan legat de parcursul ei în televiziune. De când a intrat în echipa Pro TV, Iulia a fost implicată și în alte proiecte de divertisment precum Generații de distracții”, alături de Horia Brenciu – emisiune difuzată de 1 Decembrie,  “Vocea României”, unde a fost în culise alături de concurenți pe durata live-urilor și va avea o apariție și în cadrul Protevelionului, programul din noaptea dintre ani, prezentat de Pavel Bartoș și Raluka.

“În televiziune am început cu știri sportive, am continuat cu diverstiment, după aceea am trecut pe știri normale. Acum sunt la Meteo, deci am făcut cam tot ce se putea face. Mă simt împlinită în momentul ăsta, chiar dacă pentru foarte mulți a prezenta meteo e ceva simplu. Nu, nu este deloc simplu și tocmai pentru că am făcut tot ce ține de televiziune, a prezenta Meteo e ceva complex, pe mine mă ajută foarte mult să mă redescopăr. Și dacă îmi doresc ceva mai mult de acum încolo, sincer îți spun cum vrea Dumnezeu. Degeaba mi-am făcut planuri, viața mea a mers cum trebuia să fie și am încredere că cineva acolo Sus mă iubește și că o să așeze lucrurile fix pentru mine și de ce am nevoie, pentru că știi cum e, de multe ori ne dorim lucruri de care nu avem nevoie”, ne-a mai spus Iulia Pârlea. Numele ei este cunoscut publicului și prin prisma relațiilor pe care prezentatoarea TV le-a avut, de-a lungul timpului, cu Alex Pițurcă sau cu Iulian Moga.

Edit foto: Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe