Ce pensie are Mioara Roman. Fiica ei, Oana Roman, a dat-o de gol

Ioana Bucur, Mihai Cheleș 29.03.2021, 12:57
Ce pensie are Mioara Roman. Fiica ei, Oana Roman, a dat-o de gol

Șefă de promoție, jurnalist de radio, traducător, specialist în istoria și civilizația țărilor arabe, soție de prim-ministru. Ce rămâne, după ce tragi linie și socotești? După o carieră spectaculoasă, ce pensie are Mioara Roman. Cea care a dat-o de gol a fost chiar fiica ei, Oana.

Ce pensie are Mioara Roman

După ce și-au fost alături, la bine și la greu, timp de 34 de ani, Petre și Mioara Roman și-au spus adio. Divorțul de fostul prim-ministru al României a fost începutul unor ani dificili. Cu toate că, în spațiul public, circulă zvonuri cu privire la problemele financiare cu care se confruntă, Oana Roman și-a dat de gol mama. Vedeta a vorbit despre ce pensie are Mioara Roman, precizând că are un venit bun, din care se poate întreține singură.

„Slavă Domnului, mama are o pensie foarte bună, se poate susţine foarte bine singură, doar că anul trecut a avut o sincopă, a căzut şi s-a lovit foarte rău şi mie mi-a fost frică să o mai las să stea singură. Atunci varianta a fost să o luăm la noi”, spunea Oana Roman, în vara anului 2020, pentru OK! Magazine.

Doar că starea de sănătate a Mioarei pare din ce în ce mai fragilă. Pentru că nu îi mai pot oferi îngrijirea de care are nevoie, Oana și Catinca au decis să își interneze mama timp de o lună într-un centru pentru pentru vârstinici, pentru a se reface după intervențiile chirurgicale suferite în ultimele luni. Pe durata așa-zisei internări, Mioara Roman va primi tratamente speciale pentru a trece mai ușor prin perioada de recuperare.

„Mama va veni punctual de azi inainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici. Mama e bine e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine. Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate.Acum suntem aici și este extrem de încântată. Probabil că o să ne împărțim această sarcină și o sa fie bine, pentru că și Oana este destul de ocupată, atunci o să o ajut și eu cât pot”, a explicat Catinca Roman la Antena Stars.

Mioara Roman este foarte apropiata de fiicele sale Oana si Catinca
Mioara Roman si fiicele sale

Petre Roman pare că și-a uitat fosta familie

Divorțul dintre Pete și Mioara Roman s-a finalizat în anul 2007. Doi ani mai târziu, fostul premier al României se căsătorea cu Silvia Chifiriuc alături de care a început o nouă viață, dând uitării tot ce a fost înainte. Nici măcar în urmă cu două luni și jumătate, când Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală abdominală grea, nu s-a grăbit s-o ajute. Contactată de reporterii impact.ro, Catinca Roman, fiica vitregă a lui Petre Roman, ne-a declarat, cu tristețe:

„Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și cu Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine după operația de colectist, nu a mai avut probleme. A ținut primele două săptămâni regim, exact imediat după operație, a mâncat brânzeturi degresate, pâine prăjită, iaurturi, dar totul era cântărit. Mănâncă mai multe mese acum, dar mici. În urma intervenției chirurgicale, medicii au decis ca, după o lună, să meargă la control pentru ca totul să fie bine. Chiar dacă a trecut de acele momente dificile, mama este atentă în continuare la alimentație și ia medicamentele pe care doctorii i le-au prescris.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...