EXCLUSIV

Ce pensie are Marinela Chelaru, actriţa din grupul „Vouă”. „Am tot sperat, am şi facultate” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 14.10.2021, 20:15
Ce pensie are Marinela Chelaru, actriţa din grupul „Vouă”. „Am tot sperat, am şi facultate” EXCLUSIV

Actrița Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte, în urmă cu trei ani. Ea ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre acea intervenție chirurgicală, pe care a făcut-o, de frică, în ultima clipă, dar și despre problemele financiare cu care se confruntă: ”Am o pensie de 1.400 de lei și dau pe medicamente 600 de lei. Dacă n-ar fi fost soțul meu, aș fi murit de foame, recunosc!”, ne-a spus simpatica artistă, care a cunoscut celebritatea cu grupul umoristic ”Vouă”.

Marinela Chelaru, pensie de mizerie. Jumătate se duce pe medicamente

Actrița Marinela Chelaru stă mai mult în casă, în această perioadă, de teama periculosului virus. Ea ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre actuala stare de sănătate, la trei ani de la complicata operație la inimă, care i-a salvat viața, în ultima clipă:

”Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă. Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început. Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit. Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat. Ea, sărăcuța, e în parametri, dar se lasă mai greu. N-am voie să fac sport, doar plimbări. Am fost un om activ, cu ”Vouă” și cu teatrul, am umblat în toată țara, așa că acum mi-e greu. Nu pot urca treptele, la bloc. Dar și de lift mi-e teamă, căci am rămas de câteva ori blocată între etaje și a trebuit să ies singură”.

Marinela Chelaru are o pensie de 1400 de lei
Marinela Chelaru are o pensie de 1400 de lei

”Doctorița i-a spus soțului meu că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el!”

Marinela Chelaru a fost convinsă cu greu de doctorița ei să fie operată la inimă, având un diagnostic alarmant, care îi punea viața în pericol: ”A venit doctorița acasă, să mă convingă. A vorbit și cu soțul meu, căruia i-a spus că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el. La inimă sunt trei vene care pompează sânge și care țin inima în mișcare, iar una dintre ele se necrozase, dacă pocnea muream. Dar, am trecut cu bine peste operație”.

Și-a luat ”Adio!” de la soț, înainte de anestezie: ”I-am cerut să facă parastasul la discotecă!”

Înainte de intervenția chirurgicală, actrița a plâns și a lăsat lucrurile în ordine, inclusiv testamentul: ”Am fost foarte speriată, am dat mâna cu moartea, recunosc, înainte de operație. Mi-am luat ”Adio!” de la bărbat, i-am zis că-l aștept, să nu plângă, iar dacă mor să nu facă vreun parastas trist, ci să meargă cu prietenii la discotecă, căci și mie mi-a plăcut distracția”, ni s-a mai confesat Marinela Chelaru.

Trăiește dintr-o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dă pe medicamente

Marinela ne-a mai dezvăluit care îi este venitul lunar, după 30 de ani de muncă:

”Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mai adăugat artista, pentru impact.ro.

Marinela Chelaru vrea să facă afaceri cu murături și cu tablouri

Marinela Chelaru se tot gândește cum să-și rotunjească veniturile din alte două mari pasiuni, pictura și gătitul: ”M-am specializat în gătit, m-au chemat și la ”Chefi la cuțite”, unde am primit cuțitul de platină. De la mama am învățat să gătesc. Ce noroc are soțul meu cu mine, cu bunătăți îi fac! Am acasă milioane de rețete. Acum, m-am dat pe delicatese, am făcut dulceață de ceapă, ceapă murată, dulceață de ardei iute. Iar acum pregătesc lichior de smochine. Fac și sosuri pentru spaghete, sunt șefa lor. Am zile în care de la ora 6.00 până pe la ora 20.00 stau în bucătărie. Aș deschide o firmă, ca să pot comercializa murături și sosuri, ca să mai strâng un ban sau să vând tablouri. Am avut cândva și o expoziție, atunci a venit Corneliu Vadim Tudor. Mi-a fost așa de jeană, mă gândeam: ”Stai, să vezi, ce mă ia acum la rost!”.

Se topește de dorul părinților: ”După ce au murit, au luat tot cu ei. Mai trăiesc că mă ține Dumnezeu!”

Actrița nu și-a revenit nici acum, la 20 de ani de la decesul părinților ei, pe care i-a idolatrizat: ” M-au rupt de durere, când au plecat, la doar 30 de zile distanță. Au luat cu ei tot. Mai trăiesc că mă ține Dumnezeu pe pământ. E cumplită despărțirea, pare un coșmar. Tata era un om calm, mama mă mai altoia, dar am iubit-o și o iubesc enorm”, ne-a mai dezvăluit Marinela Chelaru.

Nu se implică în scandalul dintre Adrian Fetecău și Victor Yila: ”Joc cu cine mă cheamă, sunt a tuturor, mă iubesc băieții!”

Recent, Victor Yila ne-a declarat că Adrian Fetecău nu mai face parte din ”Vouă” și că-l invită la tribunal, pe motiv că folosește, în continuare, numele trupei. Marinela Chelaru, care a jucat alături de ambii actori, preț de peste 15 ani, nu a dorit să se implice în scandal și nici să facă parte dintr-o anume tabără:

”Eu joc cu cine mă cheamă, sunt a tuturor, mă iubesc băieții! Nici nu știu de ce se tot ceartă, ar trebui să fie uniți, căci uite ce vremuri trăim!”, a mai adăugat Marinela Chelaru, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...