Ce pensie a ajuns să aibă Gigel Frone, fostul concurent de la Românii au talent

Emanuela Pană 15.09.2021, 09:55
Ce pensie a ajuns să aibă Gigel Frone, fostul concurent de la Românii au talent

Vi-l mai amintiți pe Gigel Frone, fostul concurent de la „Românii au talent“? În anul 2012, cel numit de Andi Moisescu „omul tonomat“ uimea juriul și o țară întreagă cu vocea sa, după o tentativă eșuată de a prezenta un show de modă alături de trei tinere. Ulterior, după experiența concursului de talente, unde a ajuns până în marea finală, Frone a încercat să se mențină pe linia de putire, precum și tot felul de variante pentru a face rost de bani.

Ce pensie a ajuns să aibă Gigel Frone

În anul 2012 i-a lăsat cu gura căscată pe jurații emisiunii „Românii au talent“, care l-au propulsat în finala celui mai urmărit show de talente din România. Deși vocea sa de aur i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe telespectatorii micilor ecrane, faima lui Gigel Frone a mers pe o pantă descendentă.

După experiența de la Pro TV, viața cântărețului s-a schimbat radical și mai cu seamă de când s-a mutat într-un hotel din nordul Capitalei, unde plătește 130 de lei pe noapte. Deși a găsit diverse modalități prin care să câștige bani pentru a se putea întreține, pandemia i-a stricat planurile, anulându-i diverse evenimente pe care ar fi trebuit să le onoreze. În ciuda celor întâmplate în anul pandemic, Gigel Frone susține că este mulțumit cu traiul său de zi cu zi și că nu-și dorește să stea cu chirie, deși ar plăti mult mai puțin.

Pentru a câștiga niște bani în plus, finalistul de la „Românii au talent“ 2012 cântă pe litoralul românesc sau la diferite petreceri private. Bărbatul mărturisește că nu are un salariu fix și că negociază în funcție de evenimentul la care este chemat. Tot pentru „un ban în pus“, Frone s-a apucat și de scris scenarii.

Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri. Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare. (…)

Dar pe lângă cântări, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film, «Viață dublă» se numește – epocă, mister. Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori. Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, câte ore vrea să-i cânt.

La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde“, povestea Gigel Frone nu cu mult timp în urmă.

Dorința fostului concurent de a se menține pe linia de plutire și de a-și asigura un trai decent este cu atât mai justificată cu cât bărbatul primește lunar o pensie de handicap în valoare de doar 350 de lei.

Citește și: Românii Au Talent 2022. Cum și când te poți înscrie la preselecții noului sezon al emisiunii de la Pro TV

Fostul concurent, pensionat pe caz de boală

Fostul concurent al show-ului de talente suferă de un handicap locomotor, fapt pentru care s-a pensionat pe caz de boală, gradul III, primind o pensie care nu-i asigură nici măcar trei nopți dormite la hotel.

În 2010, din cauza problemelor financiare, a trebuit să mă orientez spre alt domeniu: am început să predau lecţii de chitară. Am o pensie de handicap şi de 7 ani de zile distribui pliante pe stradă în Oneşti“, dezvăluia Gigel Frone.

Gigel Frone și-a încercat de mai multe ori norocul la „Românii au talent“

După experiența din 2012, cântărețul a revenit de mai multe ori pe scena de la „Românii au talent“, ultima dată anul trecut, când a venit special din Londra, pentru a face show împreună cu o trupă de „fantastici“. Alături de noua echipă, Gigel Frone i-a impresionat din nou pe jurați și nu numai. Întreaga sală s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...