Ce pasiune are fiica lui chef Sorin Bontea. Miruna a ales să studieze un domeniu total neașteptat

Beatrice Dumitru 24.10.2022, 11:36
Ce pasiune are fiica lui chef Sorin Bontea. Miruna a ales să studieze un domeniu total neașteptat

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară, dar se mândrește și cu familie foarte frumoasă. Aceste are doi copii, o fată și un băiat, dar niciunul dintre aceștia nu i-au moștenit pasiunea pentru bucătărie. Chef Sorin Bontea a dezvăluit ce meserie a ales să urmeze fiica sa, Miruna.

Ce meserie a ales fiica lui chef Sorin Bontea

Miruna, fiica lui chef Sorin Bontea a participat într-o ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” unde și-a surprins tatăl cu un desert delicios, dar cu toate acestea nu este pasionată de bucătărie. Ea a ales să urmeze un alt domeniu, iar apreciatul chef a mărturist că își susține fiica pentru a face ceea ce dorește în viață.

Fiica lui Sorin Bontea, Miruna, este pasionată de modă și de arte și studiază designul la Istituto Europeo di Design din Barcelona. Ea nu a avut probleme de acomodare în Spania și nici cu limba spaniolă, deoarce a învățat-o încă din clasele primare, însă suma pe care celebrul chef trebuie să o scoată din buzunare pentru ca fiica sa să studieze la această universitate de renume este pe măsură, pentru că taxele ar porni de la 15.800 de euro pe an.

Ce pasiune are fiica lui chef Sorin Bontea. Miruna a ales să studieze un domeniu total neașteptat
Sorin Bontea, alături de fiica sa, Miruna.

Ea a aplicat la două facultăți, Milano și Barcelona, este aceeași facultate. Ea a vrut Barcelona, vorbește spaniolă că face din clasa întâi și la liceu a făcut spaniolă. Mi-a zis că îi place mai mult Barcelona și am zis ok. Să facă ceea ce îi place. Face niște desene drăguțe„, a declarat chef Sorin Bontea în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete și preluat de Spynews.

Cu ce se ocupă fiul lui chef Sorin Bontea

Deși îi este greu că fiica sa a plecat departe de casă, chef Sorin Bontea a afirmat că este important ca părinte să înțelegi că copilul tău are propria lui viață și să respecți asta.

De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche. A crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul”, a adăugat Sorin Bontea.

Cunoscut chef are toate motivele să fie un tată mândru. Dacă fiica sa studiază designul, fiul său Iulian, în vârstă de 25 de ani, este pasionat de raliuri și a devenit campion național la acest sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...