Ce obișnuiește să facă Marina Voica, de fiecare dată, înainte de a ieși din casă. Trucul banal care o ajută să-și apere sănătatea

Marina Voica are, în prezent, venerabila vârstă de 83 de ani. Pandemia resimțită și în țara noastră a făcut-o pe aceasta să se întrebe de două ori înainte de-a ieși din casă. Din pricina faptului că intră în categoria persoanelor expuse mai mult la riscul molipsirii, afându-se la o vârstă înaintată, îndrăgita solistă recurge la un truc, înainte să plece din locuința ei.

Ce obișnuiește să facă Marina Voica, de fiecare dată, înainte de a ieși din casă

Marina Voica, considerată una dintre vocile de aur ale țării noastre, are vârsta de 83 de ani și se află în izolare la domiciliu. Cântăreața de muzică ușoară locuiește de peste un deceniu la Breaza și are de gând să treacă cu bine peste perioada în curs. Pericolul de infectare cu noul virus, care face ravagii și în România, mai ales în rândul persoanelor vârstnice, au făcut-o și pe artistă să se ferească mai mult de expunerea pe afară.

Ce obișnuiește să facă Marina Voica, de fiecare dată, înainte de a ieși din casă. Trucul banal care o ajută să-și apere sănătatea1

Marina Voica se află în izolare și în prezent solista are vârsta de 83 de ani

Aceasta locuiește singură la această vârstă, fiind vizitată doar de un alt coleg din rândul artiștilor, Gabriel Dorobanțu, ajuns și el la vârsta de 67 de ani. În rest, nimeni nu s-ar mai interesa acum de soarta Marinei Voica, mai ales în plină pandemie. Doar artistul a fost cel care s-a oferit să îi facă anumite cumpărături, pentru cele necesare.

Trucul banal care o ajută să-și apere sănătatea

Totodată, este cunoscut că solista locuiește la doar câteva sute de metri de sediul Primăriei din Breaza. Deși este o perioadă foarte grea, mai ales pentru cei în vârstă, ea reușește să se descurce de una singură și recurge la un truc banal, pentru a rezista în față pericolului. Este același pe care l-a învățat de la fratele ei și cu care a reușit să se păzească de gripă, foarte mulți ani.

„Noi, aici, la Breaza, nu avem nici un caz de coronavirus. E adevărat că este greu din punct de vedere psihologic, trebuie să stau cuminte în casă. Ies între orele 11.00 și 13.00, încerc să mă încadrez. Mă sui în mașină și merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro. (…) De o viață întreagă mi-e frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic”, a povestit Marina Voica, potrivit celor de la click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI