Ce nu e bine să faci în ziua de salariu pentru a avea noroc la bani. Mulți fac greșeala asta

Ioana Bucur 02.06.2022, 22:26
Ce nu e bine să faci în ziua de salariu pentru a avea noroc la bani. Mulți fac greșeala asta

Cei mai mulți români trăiesc de la un salariu la altul. Știm prea bine cum numărăm zilele până când primim mesajul prin care suntem anunțați că ne-au intrat în cont banii, după o lună de muncă. Este momentul în care dăm năvală în magazine sau pe site-urile preferate și plecăm cu coșurile de cumpărături pline. Apoi, nu trece mult până când începem din nou numărătoarea inversă. Dacă vrei să ai mai mult noroc la bani, află ce trebuie să faci chiar în ziua de salariu.

Ce nu ar trebui să facem în ziua de salariu

Facturi, rate, mâncare, cumpărături, unele mofturi, concedii – lista motivelor pentru care cei mai mulți dintre români reușesc cu greu să pună ceva deoparte este foarte lungă. Majoritatea trăiește de la un salariu la altul, iar sumele încasate lunar sunt cheltuite – în mare parte – după doar câteva zile.

Pentru cei care vor să afle cum pot atrage norocul și câștigurile financiare în viața lor, există câteva trucuri pe care le-ar putea încerca. Se spune că ar trebui să avem în casă în permanență ceva pe masă, fie că este un bol cu fructe sau o felie de pâine.

O altă superstiție este legată de modul în care facem curățenie în casă. Se recomandă să începem din pragul ușii, iar după ce măturăm trebuie să spălăm și pe jos. Curățenia a fost mereu considerată o garanție a bunăstării și a sănătății.

O altă teorie vizează acțiunile noastre în ziua de salariu. Dacă ne dorim să avem mai mult noroc la bani, se spune că nu ar trebui să ne atingem de ei măcar 24 de ore, să lăsăm cardul de salariu plin sau să aducem banii în casă fără să îi cheltuim.

Ce nu e bine să faci în ziua de salariu pentru a avea noroc la bani. Mulți fac greșeala asta

Trucuri pentru a avea noroc la bani

Este bine să ne ținem banii într-un singur loc, nu împrăștiați prin toată casa – în genți, buzunarele hainelor, sertare -, dar să îi și „îngrijim” cum trebuie. Bancnotele ar trebui așezate în portofel fără să fie îndoite la colțuri sau rupte.

Un alt truc care te-ar putea ajuta să economisești cât mai mult face referire la ascunderea unei monede sub fața de masă. Se spune că acest lucru îți va aduce prosperitate și noroc financiar.

Există și o plantă de apartament ce ne poate aduce noroc la bani. Este vorba despre planta banilor – castanul Guiana sau castanul Malabar – care crește la tropice, în America Centrală și de Sud.

Un alt „magnet pentru bani” este bambusul, care oferă protecție, alungă spiritele rele și atrage prosperitatea financiară. Busuiocul nu este doar o plantă aromată, ci și una care asigură prosperitate în locuința în care crește Levănțica și lavanda sunt și ele aducătoare de bani și pot ține la distanță spiritele negatve.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...