Ce note au luat la Bacalaureat Bibi și Cleopatra Stratan. Gami și Dorian Popa, medii peste așteptări

Badea Violeta 20.06.2022, 16:20

Ce note au luat la Bacalaureat Bibi, Cleopatra Stratan, Gami și Dorian Popa. Cei mai cunoscuți artiști și influenceri ai momentului au susținut examenul maturității cu ani în urmă. Aceștia nu și-au dezamăgit fanii și au obținut note bune la Bacalaureat. Mediile lor de promovare îi vor surprinde pe mulți oameni!

Ce note au luat la Bacalaureat Bibi, Cleopatra Stratan, Gami și Dorian Popa. Cine a obținut cele mai bune rezultate

Examenul de Bacalaureat are o importanță majoră în viața oricărui elev absolvent de liceu. Spre surpriza multor români, unele dintre cele mai îndrăgite și urmărite vedete din România, în ciuda controverselor apărute în spațiul public, sunt absolvenți ai examenului maturității, mediile lor de promovare fiind mai mult decât mulțumitoare.

Bibi, pe numele ei real, Bianca Mihaela Lixandru, este cântăreață de muzică reggaeton și pop-dance, vloggeriță și actriță, având o comunitate importantă pe Instagram. Aceasta a susținut examneul de bacalaureat anul trecut și le-a dezvăluit fanilor că a obținut media 9,41.

„MEDIA LA BAC – 9.41, 9.10 ROMÂNĂ, 9.40 ISTORIE, 9.75 GEOGRAFIE. I’m so damn proud of myself” a scris Bibi, pe pagina ei de Instagram.

În schimb, Cleopatra Stratan, una dintre cele mai apreciate soliste, a preferat să păstreze misterul în ceea ce privește media de la BAC. Totuși, De asemenea, artista a precizat că nu dorește să urmeze o facultate, mărturisind că studiile superioare nu o vor ajuta pe viitor.

„În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp. Pentru că mă pot dezvolta în muzică şi fără aceste studii superioare şi că facultatea nu garantează succesul, mă refer la cazul meu”, declara partenera de viață a lui Edward Sanda.

Ce note au obținut la BAC Gami și Dorian Popa

Gami, unul dintre cei mai tineri membri ai trupei 5Gang, a susținut și el examenul de Bacalaureat și a obținut note foarte bune. Într-un vlog de-al său, Gami le-a dezvăluit celor care-l urmăresc că a promovat examenul maturității cu brio, obținând note peste 9. Mai exact, acesta a luat 8.85 la Limba Română, 9.65 la proba de Istorie și 10 la proba de Logică.

Pe de altă parte și Dorian Popa a reușit să le de-a peste nas celor care-l subestimează. În anul 2007, artistul i-a surprins pe fanii săi cu note extrem de mari la examenul de bacalaureat.

Mai exact, artistul a obținut 9,60 la proba scrisă de limba și literatura română și 10 la cea orală. La matematică, Dorian Popa a luat 9,40, iar la biologie și educație fizică 10. Mai mult decât atât, artistul a obținut nota 10 și la limba engleză, iar media generală a fost de 9,83.

„Nu se poate să se adune atâta frustrare și să văd atâtea comentarii negative în contextul în care nimeni nu este obligat să fie pe canalul meu de Youtube. Eu aleg să fac divertisment, vreau să vă transmit o stare de bine, de euforie, să vă transmit energie pozitivă și optimism.

Dacă nu vin în fiecare zi să flutur diplome, nu înseamnă că sunt o maimuță cu un IQ negativ. Sunt un om care alege în urma studiilor pe care le-a dobândit să facă altceva. Oameni buni, încercați să înțelegeți, cu cât vom fi mai relaxați și mai iubitori cu cei din jurul nostru, cu atât vom fi mai fericiți.

Care e chintesența vieții, nu să fim fericiți, nu să fim zâmbitori și să ne bucurăm de fiecare secundă, pentru că numai Dumnezeu știe ce urmează după viața asta pe care o avem? Trăim niște vremuri extrem de grele, în 20, 30, 40, 50 de ani oamenii vor învăța despre perioada asta ca istorie. Vreți să învețe despre o națiune frustrată, invidioasă și dornică să provoace numai rău?”, spunea Dorian Popa în unul dintre vlogurile sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...