Ce notă a obținut prim-vicepreședintele PNL Vrancea la Bac, după contestație. Acesta este, de fapt, media finală la examen a lui Daniel Moroșanu

Rădulescu Valentin 05.07.2020, 14:51
Ce notă a obținut prim-vicepreședintele PNL Vrancea la Bac, după contestație. Acesta este, de fapt, media finală la examen a lui Daniel Moroșanu

Pentru mulți poate fi un șoc, dar din păcate prim-vicepreședintele PNL Vrancea nu a promovat până acum examenul maturității. Așadar, Daniel Moroșanu a încercat în acest an să obțină o notă bună la română, dar din păcate a fost nevoit să facă contestație. Ce notă a obținut prim-vicepreședintele PNL?

Nota obținută de prim-vicepreședintele PNL Vrancea după contestație

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, nu a reușit să treacă nici acum de examenul maturității. După afișarea rezultatelor, acesta a depus contestație, dar din păcate nota nu a fost îndeajuns de mare pentru a promova bacalaureatul. Daniel Moroșanu se află la vârsta de 42 de ani și a susținut bacalaureatul la Liceul din Vidra. Nota obținută de acesta la Limba și Literatura româna a fost de doar 3,60, iar în urma contestației nu a primit în plus decât 15 sutimi. La celelalte materii, prim-vicepreședintele a reușit să obțină 7.55 la Istorie și 8.65 la Geografie.

„M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, a mărturisit Daniel Moroșanu, potrivit digi24.ro.

Ce notă a obținut prim-vicepreședintele PNL Vrancea la Bac
Ce notă a obținut prim-vicepreședintele PNL Vrancea la Bac

Ce părere a avut despre subiectele de la examen?

Daniel Moroșanu a povestit recent și ce părere a avut despre subiectele de la BAC, spunând că acestea au fost ”nici prea-prea, nici foarte-foarte”. Totodată, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, a înțeles că fără o diplomă de Bacalaureat nu are șanse să spere la o funcție mai înaltă. Acesta afirmase că dacă va promova examenul maturității după nota obținută la contestație, se va înscrie la facultate, dar din păcate acest lucru nu s-a putut întâmpla.

„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate”, a declarat acesta pentru adevărul.

Urmăriți Impact.ro și pe