Ce meserii aveau părinţii Andreei Marin. Puţini ştiu detaliul acesta despre vedetă

Iancu Andreea 21.11.2021, 10:12
Ce meserii aveau părinţii Andreei Marin. Puţini ştiu detaliul acesta despre vedetă

Andreea Marin este o prezență agreabilă, care reușește să cucerească pe oricine cu poveștile sale de viață. Deși astăzi este o femeie puternică, cu o carieră de admirat și o familie frumoasă, fosta Zână a Surprizelor a trecut peste multe hopuri pe parcursul vieții sale. Aceasta a trăit o dramă în copilărie, când și-a pierdut mama și apoi, la mai mulți ani și tatăl, doi piloni de sprijin importanți. Cu toate acestea, vedeta rememorează cu drag momentele din trecut, iar de curând a povestit și ce meserii avea părinții ei, familia Andreei Marin fiind una armonioasă și unită, cu multe înclinații tehnice și artistice.

Detalii neștiute despre părinții Andreei Marin. Vedeta a povestit frânturi din copilăria sa

Cu toții o cunoaștem pe Andreea Marin ca o femeie puternică, ce a reușit să înfrunte greutățile vieții cu capul sus. Astăzi, vedeta este o mamă iubitoare și grijulie, o femeie determinată în carieră și o parteneră de viață pe care iubitul său, Adrian Brâncoveanu se poate baza. Însă tot ceea ce este ea astăzi reprezintă un cumul de experiențe trăite alături de educația primită în copilărie. Deși nu a oferit mereu detalii despre familia sa, se pare că părinții Andreei Marin, care din păcate s-au stins din viață, au lăsat o amprentă importantă asupra personalității vedetei.

Într-un interviu recent, Andreea și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilărie și despre amintirea părinților. Cu zâmbetul pe buze și sufletul înduioșat, prezentatoarea a dezvăluit ce meserii aveau părinții săi. Aceasta își amintește cu drag de mama sa, pe care a pierdut-o la o vârstă fragedă, într-un accident de mașină. Mama Andreei Marin avea o personalitate romantică și sensibilă, în ciuda faptului că studiase ingineria de mecanică fină. Pe de altă parte, tatăl vedetei era și el inginer, în construcții, însă reușea să își cultive și latura creativă și artistică citind cărți de poezie și proză.

Detalii neștiute despre părinții Andreei Marin
Mama și tatăl Andreei Marin, alături de vedetă

„Iubim viața, chiar dacă ea ne joacă feste uneori”

Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori.

Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică. Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică. Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp.

Andreea Marin, despre accidentul care i-a spulberat viața mamei sale

În anul 1984, Andreea Marin avea să trăiască o dramă îngrozitoare. După un concediu petrecut alături de părinții și sora sa pe litoral, vedeta își pierdea mama într-un accident de mașină cumplit. Cu tristețe și durere în suflet, Andreea a povestit cum a avut loc întreaga întâmplare. Deși avea numai 36 de ani, mama Andreei Marin a sfârșit tragic în urma unei ciocniri între Dacia familiei și un autobuz.

Veneam de la mare cu Dacia noastră, făceam 7-8 ore din Moldova și până în zona Mamaia. Ne întorceam și, din păcate, o vreme potrivnică a făcut ca la o intersecție dificilă, căci după aceea am aflat că era o intersecție în care se întâmplau multe accidente, un autobuz mare și galben a lovit Dacia noastră, spulberând viața mamei. Ea a sărit peste noi, cele două fete din spate, ca să ne apere, pe tata l-a proiectat în afara mașinii. Iar eu eram cu jumătate de corp în acel colos și cu cealaltă jumătate în mașina noastră. Totuși, eu am fost cel mai puțin rănită. Am ajuns până la spital dar pentru mama a fost prea târziu. Avea 36 de ani, a mai povestit Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...