Ce meserie ar fi trebuit să aibă Florin Călinescu. Abia acum a dezvăluit pentru ce carieră se pregătise de fapt

Antonia Iacobescu 15.08.2021, 16:27
Ce meserie ar fi trebuit să aibă Florin Călinescu. Abia acum a dezvăluit pentru ce carieră se pregătise de fapt

Florin Călinescu se află în televiziune de mai bine de 20 de ani, însă puțini știu ce mare pasiune avea actorul în tinerețe. Din dezvăluirile făcute, el era pasionat de fotbal, însă din cauza unui accident nefericit, cariera lui nu a mers mai departe.

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Florin Călinescu

În cadrul unei emisiuni tv, Florin Călinescu a povestit că atunci când era tânăr și-a dorit mereu să activeze în domeniul sportului. La început a jucat rugby, handbal și volei, dar a fost atras mai mult de fotbal. Din nefericire, viața i-a rezervat altceva.

„Am văzut lumina zilei aproape de stadionul Știința. Care era în viitorul cartier studențesc. Era un stadion între blocuri. Noi n-aveam voie să câștigăm campionatul, chiar dacă aveam o echipă foarte bună. Mai căpăceam CCA-ul și Dinamo, dar mai mult de locul 3 n-am luat. Apoi acolo s-a jucat rugby, handbal și volei. Pe ciment că nu exista sală de sport. Era doar beton!”, a spus Florin Călinescu.

Pe când avea doar 13 ani, Florin Călinescu a suferit un accident pe teren. Și-a rupt meniscul în timpul unui meci. Din acest motiv, el nu a mai putut continua cu fotbalul.

„Am jucat fotbal la pitici, juniori, juniori republicani, tineret. Jucam pe dreapta. Eram fundaș. Noi jucam la 12 ani și erau unii care evoluau contra noastră cu păr pe piept, niște uriași de mi-au rupt piciorul.

Jucam cu Electromotorul, CFR, Vulturul Jimbolia… Am avut meniscul rupt de la 13 ani și acolo s-a terminat totul.  Atunci a început să-mi placă teatrul și am mers pe asta”, a mai spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV

Florin Călinescu anunța în urmă cu câteva săptămâni că nu va mai face parte din trustul din Pache Protopopescu, luând decizia de a demisiona de la emisiunea “Românii au talent”.

Actorul a oferit recent mai multe clarificări cu privire la planurile sale de viitor, astfel că fanii au putut afla cu ce se va ocupa, de fapt, Florin Călinescu după plecarea din Pro TV. Fostul jurat a vorbit sincer despre o nouă etapă din cariera sa, oferind câteva detalii.

‘Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni. O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea’, a precizat Călinescu într-o intervenție live, pe Facebook.