Ce măsuri a luat Jojo pentru a arăta bine: “Tenul unei actrițe se uzează mai rapid. Am nevoie de expresivitatea mea la cote maxime” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 18.08.2023, 19:08

Cătălina Grama Jojo a intrat în lumina reflectoarelor de la 14 ani și jumătate, iar cariera ei a început cu un curs de modelling. Nu a tentat-o niciodată lumea modei, dar, lucrurile învățate acolo i-au fost utile mai departe în televiziune și apoi în cariera temeinică în actorie, pe care și-a construit-o.

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, interpreta Magdei din serialul Clanul ne-a povestit că acordă multă atenție îngrijirii tenului, fiind practic cartea de vizită a unui actor. Din acest motiv, actrița optează pentru tratamente care să nu îi afecteze expresivitatea, fiind un lucru esențial în meseria ei.

Jojo și secretul tenului său frumos

Implicată în filmările la serialul Clanul de la Pro TV, actrița și partenerul ei de viață, Paul Ipate, și-au sincronizat programele pentru a bifa o vacanță în Italia, unde s-au căsătorit la începutul acestei luni, celebrând fericitul eveniment alături de familie și prieteni. Înainte de căsătorie, actrița a pus în valoare la un eveniment o rochie semnată de designerul Cera Mihăilescu.

Cum te simți în ipostaza de model?

Excepțional. Nu mă simt chiar model, dar mă simt bine.

De obicei te știm din postura de actriță pe scenă la teatru sau pe platourile de filmare.

Dintotdeauna eu asta fac, cu asta mă ocup. Putem să privim și apariția din seara asta ca pe un personaj special. Oricum mă simt foarte tare în ținuta asta pe care a desenat-o și a compus-o Cera Mihăilescu pentru mine. Mi se pare foarte dramatică și foarte cinematică așa, îmi place foarte mult, parcă e dintr-un film.

Cătălina Grama Jojo: “Am început cu un curs de modelling”

Ai mai cochetat cu modellingul?

Am mai avut, tot la fel, niște prezentări tot pentru niște prieteni designeri foarte dragi, dar când și când.

La începuturi, te-a atras modellingul? Ai suferit că ești mai micuță de înălțime?

Culmea este că am început cu un curs de modelling. Practic așa a început întreaga mea carieră, dar nu am suferit niciodată din cauza înălțimii, pentru că nu asta îmi doream să fac, dar m-am dus acolo pentru că se învățau și alte lucruri, cum ar fi: tehnici pentru make-up, care acum sunt pe youtube tutoriale și așa mai departe.

Eram adolescentă și mă fascina pur și simplu, dar nu mi-am dorit în fapt să fac asta. Îmi doream de fapt să fac televiziune în perioada respectivă.

Vezi și: Ce au pus Jojo și Paul Ipate în dormitor, chiar deasupra patului. Puține cupluri s-ar fi gândit la așa ceva

Ce vârstă aveai când ai făcut acel curs?

14 ani și jumătate, după aceea am intrat în televiziune. Cel puțin la cursul respectiv – bănuiesc că lucrurile sunt mult mai complexe atunci când chiar te apuci să faci treaba asta serios – te învățau oricum să fii ceva mai degajat și asta a fost de ajutor, mai ales în profesia pe care mi-am ales-o.

Trebuie să te întreb și de filmările pentru Clanul. Ați avut vacanță.

Am avut o pauză de o lună, acum suntem în filmări pentru sezonul 3, eu azi de dimineață am fost la filmări, de la 5.00 sunt trează, mai întâi am filmat, am avut niște secvențe de tras pe platouri la Clanul și am venit la Cera și am făcut make-up, păr, și iată-mă.

Arăți foarte fresh! Nu aș fi zis că ești trează de peste 12 ore. Care este secretul tenului tău?

Nu cred că este vreun secret special. Am o rutină de îngrijire zilnică, aceeași pe care o avem toate, cred că este foarte mult o chestie care ține de genetică și de ce gene moștenești de la părinți. Eu semăn foarte bine cu mama din punctul acesta de vedere și tata are un ten foarte ok.

Am aceleași creme, am aceleași tratamente. Da, merg la tratamente, merg la salon din când în când, atunci când timpul îmi permite, însă nu fac ceva extraordinar. Și în plus, tenul unei actrițe se uzează mai rapid, pentru că noi avem spectacole după spectacole, ne folosim mușchii feței atât de mult și într-un fel intens, da, trebuie să avem grijă și de tenul nostru.

Citește și: Alimentele pe care Jojo nu le-ar mânca niciodată: “Nu aș pune gura”. Așa îți menține o siluetă de invidiat la 41 de ani

Cătălina Grama Jojo: “Am nevoie de expresivitatea mea”

Pe propria piele ce tratamente ai încercat? Ți-a fost teamă de ceva, un tratament cu ace, de exemplu?

Nu îmi este teamă de asta, dar spun că nu sunt neapărat de acord cu ele. Până la urmă după o anumită vârstă, dacă ceva e musai, ok, numai că eu țin foarte mult la expresivitatea mea și de aceea nu apelez la asta, pentru că eu am nevoie de expresivitatea mea la cote maxime. Și toate tratamentele astea, depinde pe care îl alegi, la un moment dat se imprimă cumva pe față și atunci eu am nevoie de figura mea așa cum este ea ca să pot să interpretez ceea ce am de interpretat.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe