Ce mașini SH poți cumpăra cu 3.500 de euro. Cele mai bune oferte din România

Mihai Roșoiu 22.10.2020, 19:57
Ce mașini SH poți cumpăra cu 3.500 de euro. Cele mai bune oferte din România

Ce mașini SH poți cumpăra cu 3500 de euro.  Cu un buget mediu spre mic ne putem cumpăra mașini la mâna a doua foarte bune. Ofertele din România sunt multe și vom încerca să vă oferim câteva idei.

Mașini SH bune la 3500 de euro și mai puțin!

Într-o perioadă în care pandemia își pune amprenta pe toate economiile lumii, România nu face excepție de la regulă. Mulți dintre oameni renunță la propriile autoturisme la prețuri mult mai mici. Modelele prezentate par foarte bune și cu un efort financiar nu foarte mare le puteți cumpăra rapid.

Site-ul Auto Bild prezintă o serie de automobile ce pot fi achiziționate la prețuri decente. Atenție, unele dintre mașinile recomandate nu mai sunt disponibile, materialul fiind realizat luna trecută.

În cele ce urmează vă oferim detalii despre automobile care pot deveni ale dumneavostră cu prețuri de maxim 3500 de euro:

  • Dacia Logan (an de fabricație 2011) – preț 2600 de euro: Cel mai cunoscut și comun al constructorului francez Renault în România, rămâne o mașină îndrăgită de români. Fiabilitatea Loganului este una de necontestat. Este cunoscut faptul că șoferii autohtoni folosesc des sintagma: Loganul este o mașină perfectă în raport calitate-preț. Anunțul indică faptul că mașina pusă în vânzare are 189.000 de kilometri la bord.
Dacia Logan
Dacia Logan
  • Ford Transit Connect (an de fabricație 2010) – preț 3200 de euro. Un preț mai mare pentru o mașină mai mare, dar mai veche. Modelul celor de la Ford este perfect pentru o firmă de curierat, care dorește să-și mărească flota. Cu bani puțini, mașina poate fi a celor care doresc un astfel de model.
Ford Transit Connect
Ford Transit Connect
  • Suzuki Swift (an de fabricație 2009) – preț 3200 euro. O altă mașină ofertantă din punct de vedere al prețului. Japonezii sunt recunoscuți pentru industria lor auto. Suzuki Swift este modelul ideal pentru cineva care folosește mașina prin oraș. Modelul este construit în Ungaria. Potrivit datelor tehnice, mașina scoasă la vânzare are un rulaj de 132.000 km.
Suzuki Swift
Suzuki Swift

Volkswagen și Volvo la prețuri foarte mici

Același site oferă alte detalii despre alte mașini disponibile la prețuri mici. Mașini SH ce pot fi cumpărate cu mai puțin de 3500 de euro pot fi cumpărate rapid.

  • Volkswagen Up! (an de fabricație 2014) – preț 3399 de euro. O mașină relativ nouă pentru o sumă mai mult decât rezonabilă. Chiar dacă nu are aer condiționat, autoturismul poate fi considerat un adevărat chilipir. Punctele forte ale produsului auto sunt anul de fabricație și numărul de kilometri înregistrați. Datele oficiale arată că VW-ul alb are doar 78.000 de kilometri rulați.
Volkswagen Up!
Volkswagen Up!
  • Volvo C30 (an de fabricație 2008) – preț 3490 euro. La origini, modelul C30 al suedezilor de la Volvo este unul care concurează cu VW Sciroco. Autoturismul e dotat cu trei uși și are un preț mai mult decât rezonabil. 188.000 de kilometri și 3490 de euro sunt argumente pentru o achiziție imediată.
Volvo C30
Volvo C30

Dacă vreți să vedeți ce mașini SH poți cumpăra cu 3.500 de euro site-ul Auto Bild vă oferă detalii pe larg despre modelele disponibile.

Urmăriți Impact.ro și pe