Ce mașină conduce Deliric, iubitul Innei. Sunt unul dintre cele mai bogate cupluri din România, dar merg într-o mașină banală

Emanuela Pană, Mihai Ianoși 29.08.2021, 09:02

Răzvan Eremia, cunoscut publicului larg ca Deliric, este iubitul pe care Inna l-a ținut „ascuns“ ceva vreme, până să oficializeze relația. Despre partenerul celei mai de succes cântărețe de la noi nu se știu extraordinar de multe, însă cert este că e pasionat de rap și că e putred de bogat. Cu toate acestea, artistul conduce o mașină banală, care nu se compară nici pe departe cu cele din videoclipurile solistei.

Ce mașină conduce Deliric, iubitul Innei

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai frumoase, dar și mai bogate cupluri din showbizul românesc, celebrul rapper având o avere impresionantă. Artistul are o afacere prosperă, care îi rotunjește conturile bancare. Deliric deține brandurile PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă de rap, fiind în această industrie încă din adolescență, când își compunea propriile melodii.

Pe numele său din buletin Răzvan Eremia, Deliric este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de rap din România, parte a trupei CTC, care vinde zeci de albume pe an. Averea iubitului Innei depășește milionul de euro, însă dacă ar fi să judecăm după mașina pe care o conduce n-am spune că are așa de mulți bani.

Bărbatul deține un BMW X6 și se pare că este atras, asemenea iubitei lui, de mașini mari și puternice. La rândul ei, Inna, conduce un autoturism din clasa de lux, de care vrea însă să să despartă, întrucât nu mai este mulțumită de aspectul mașinii și simte că este cazul să o înlocuiască cu o versiune mai nouă. În ciuda imaginii sale firave, solista a fost atrasă mereu de autoturismele mari și deloc ieftine.

Artista conduce un autovehicul marca BMW seria 7, mașină care poate ajunge și la aproape 100.000 de euro, dacă este achiziționată nouă. Se pare că pasiunea pentru mașini îi unește și mai mult pe cei doi, care postează deseori fotografii în mașini de lux pe rețelele sociale.

Citește și: Cum se distrează Inna și Deliric în mijlocul Bucureștiului, în miezul zilei. Toți trecătorii au putut să-i vadă (Foto exclusiv)

Celebrul rapper are o avere impresionantă

După cum aminteam și mai sus, Deliric deține un magazin online de haine și accesorii pentru tineri, artistul dând startul afacerii în 2011, atunci când a lansat site-ul cu trei modele de tricouri. În prezent, peste 300 de articole se găsesc la vânzare pe site-ul cântărețului.

Ce mașina conduce Deliric, iubitul Innei
Ce mașina conduce Deliric, iubitul Innei

Iubitul Innei a înregistrat un succes răsunător cu magazinul său de haine personalizate, ajungând la o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro. Cât despre propira sa casă de discuri, artistul mărturisea că a simțit întotdeauna nevoia de a fi independent, de a nu-i spune alții ce să facă.

Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri.

Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze…

Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro“, a povestit cântărețul spre sfârșitul anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...