Ce mânâncă Anamaria Prodan, încât reușește să arate atât de bine la 46 de ani. Cum arată meniul ei zilnic

Anamaria Prodan are 46 de ani și este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. În ultimul an, sexy impresara a slăbit enorm, este mai provocatoare ca niciodată și și-a schimbat stilul vestimentar. Pentru cei care se întreabă, ce mănâncă soția lui Laurențiu Reghecampf de arată atât de bine, ei bine, secretul a fost dezvăluit chiar de ea.

Impresara fotbaliştilor din România susţine că şi-a micșorat enorm porţiile de mâncare. Nu face foamea, dar mănâncă foarte puţin.  Mai mult, ea a consumat zilnic castraveţi şi a băut foarte multă apă.

Ce mânâncă Anamaria Prodan, pentru un corp perfect

Anamaria Prodan a declarat că a făcut sport, iar cu un regim alimentar strict şi cu mişcare, ea a reuşit să slăbească 17 kilograme în opt luni, adică aproximativ 2 kg pe lună.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Click! .

Ce mananca Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a povestit, recent pentru protv.ro, cum este să trăiască departe de România, în Dubai, alături de soțul ei, anternorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

„Pentru mine, viața în Dubai nu înseamnă magazine, restaurante sau excursii exotice, așa cum înseamnă pentru alții. Pentru mine, Dubai e pur și simplu o destinație, dar în această destinație e familia. Mă bucur de fiecare dată când merg acolo nu pentru luxul sau distracția de acolo, ci pentru că îmi petrec timpul alături de soțul meu, avem clipele noastre împreună, suntem romantici, recuperam toată perioada în care ne-am văzut numai în apeluri video pe telefon. De fiecare dată când merg acolo, parcă opresc tot ce înseamnă muncă și timp și mă bucur de timpul alături de Laur”, a declarat impresara.

Ce mananca Anamaria Prodan

Dacă mulți consider că Anamaria Prodan se relaxează atunci când merge în Dubai, ei bine, impresara recunoaște cu nu are timp liber.

 „Timp liber? Ce e timpul liber? Nu există așa ceva. Mă trezesc dimineața, mă aranjez și apoi încep telefoanele, ședințele, contractele, negocierile, filmările, emisiunile etc. etc. Iar eu la 3-4 dimineața ajung în pat. Dacă se întâmplă să am noroc de câteva zile libere, fug la Laur, să ne petrecem puțin timp împreună. Dar noțiunea de timp liber nu prea există pentru mine. Și nici n-aș ști ce să fac daca aș avea timp liber, probabil mi l-aș încarca cu ceva treabă, că nu pot din fire să stau degeaba”, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI