Ce lovitură importantă a dat Hagi pe timpul pandemiei. Vestea care îi va bucura pe suporteri

Marian Cărăvan 15.06.2020, 13:08

Gică Hagi a pornit de la zero un proiect care în timp a dat roade. Deși mulți erau sceptici în privința șanselor de reușită, Gică Hagi a scos fotbaliști pe bandă rulantă și a câștigat și Liga 1, după o luptă palpitantă cu granzii FCSB sau CFR Cluj. Acum, fostul mare fotbalist anunță o altă lovitură.

Gică Hagi dă vestea care îi va bucura pe suporteri

Gică Hagi este omul care tace și face. Nu s-a hazardat, nu a promis salarii uriașe, conștient că nu își va putea onora obligațiile, dar cu toate acestea, Viitorul Constanța este văzut ca un proiect de succes, care a început să atragă și sponsori. Astfel, Regele a reușit să obțină un sprijin important, pentru stabilitate din punct de vedere economic. Iar noul parteneriat vine să-i bucure pe suporteri, care speră să revină cât mai curând în tribune, alături de favoriții lor. Gică Hagi a dat o lovitură atât din punct de vedere financiar, cât și de imagine.

Parteneriatul parafat cu OMV Petrom vine la momentul oportun și de sprijinul financiar se bucură atât echipa de primă ligă, cât și academia care poartă numele fostului mare fotbalist român. Compania petrolieră care și-a asociat imaginea cu cea a proiectului lui Gică Hagi a avut în 2019 o cifră de afaceri de 5,1 milioane de euro, iar în 2018 a fost cea mai profitabilă companie din România.

Gică Hagi, omul cu proiecte pe termen lung

Gică Hagi le-a închis gura cârcotașilor și scepticilor care nu-i dădeau șanse mari atunci când a înființat academia și a creat o echipă ce avea să câștige titlul în Liga 1. În 11 ani de la înființare, trei mari trofee au ajuns în vitrina celor de la FC Viitorul: titlul de campioană în 2017, Cupa României în 2019 și Supercupa României în 2019.

Drumul de la înființare, în 2009, până la titlul de campioană a României, cucerit în 2017, nu a fost unul ușor. O știe asta cel mai mult Gică Hagi, omul care a gestionat totul cu multă precizie, a crezut în visul său, s-a ambiționat la critici și și-a atins scopul. În fapt, scopul principal al proiectului său este acela de a descoperi și de a forma noi jucărori, pe care apoi să-i vândă mai departe și nu să-i păstreze. Ceea ce s-a și întâmplat.

Acum, cu un sponsor puternic, Gică Hagi își poate duce visul mai departe. Echipa sa a apărut deja cu numele noului sponsor inscripționat pe echipamentul de joc, duminică, la meciul câștigat cu 2-1 în fața celor de la Poli Iași.

Urmăriți Impact.ro și pe