Ce îi gătește Iuliana Marciuc lui Adrian Enache. Cântărețul este răsfățat de iubita lui

Andrei Simion 22.11.2022, 17:57
Ce îi gătește Iuliana Marciuc lui Adrian Enache. Cântărețul este răsfățat de iubita lui

Iuliana Marciuc a dezvăluit ce îi gătește lui Adrian Enache. Cântărețul este răsfățat de iubita lui, mai ales de Sărbători, când cei doi obișnuiesc să organizeze o petrecere în familie, chiar dacă artistul susține spectacole în acea perioadă, în diverse locuri.

Ce îi gătește Iuliana Marciuc lui Adrian Enache

Iuliana Marciuc a spus că petrece timp în bucătărie atunci când își dorește, fie în perioada Sărbătorilor, fie pentru o simplă cină. Vedeta a povestit că are momente în care se relaxează făcând câte o prăjitură, după cum a învățat-o una dintre bunicile ei.

„În fiecare sâmbătă seara, părinții se duceau la o petrecere și mă lăsau cu bunica. De fiecare dată făceam prăjituri din cartea de bucate a Sandei Marin. Am rămas cu aceeași nostalgie și din când în când mai gătesc din acea carte, așa cum m-a învățat bunica mea.

Sarmale nu fac, mi se pare foarte greu. Nici cozonaci, mi se pare foarte greu să se coacă, să crească coca cu adevărat. Așa că prefer să cumpăr. În pandemie am învățat pentru prima dată să fac ciorbe (în urmă cu doi ani, când avea vârsta de 53 de ani, n.r.).”, a spus Iuliana Marciuc, pentru Playtech Știri.

Iuliana Marciuc 6
Iuliana Marciuc

Cum obișnuiesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache să își petreacă Sărbătorile

Iuliana Marciuc a mai spus că ea și cântărețul Adrian Enache obișnuiesc să aibă întotdeauna o petrecere în familie de Sărbători. În plus, familia merge acolo unde artistul este invitat să cânte. Vedeta a dat un exemplu de anul trecut, când și-a însoțit partenerul de viață în Poiana Brașov, unde el a avut un concert. Pentru anul acesta, prezentatoarea nu știe încă ce va face.

De asemenea, Iuliana Marciuc a dezvăluit că are unele obiceiuri pe care le respectă mereu de Crăciun și de Revelion. De exemplu, de fiecare Crăciun poartă ceva nou și la fiecare trecere dintre ani poartă ceva roșu. În plus, de Revelion obișnuiește să aibă întotdeauna bani asupra ei, indiferent de sumă, ca simbol pentru anul următor.

Urmăriți Impact.ro și pe