Ce i se întâmplă lui Brânzoi din Las Fierbinți, de când joacă în serialul de la PRO TV. Nu mai scapă de asta

Diana Radu 28.11.2019, 17:22
Ce i se întâmplă lui Brânzoi din Las Fierbinți, de când joacă în serialul de la PRO TV. Nu mai scapă de asta

Ionuț Ciocia a devenit cunoscut publicului larg ca Brânzoi, datorită personajului pe care-l interpretează în serialul de comedie difuzat pe PRO TV. Actorul povestește cu amuzament că uneori îi este foarte greu să iasă din pielea personajului pe care-l interpretează.

Ionuț Ciocia: ”Până și mama îmi spune Brânzoi”

Actorul a fost de curând invitat în emisiunea ”La Măruță”, de pe PRO TV, moderată de Cătălin Măruță, unde a mărturisit că foarte multă lume îl strigă Brânzoi, inclusiv mama sa, după celebrul personaj pe care-l ingterpretează în Las Fierbinți.

Ionuț Ciocia: ”Până și mama îmi spune Brânzoi”. Sursa foto: PRO TV PLUS
Ionuț Ciocia: ”Până și mama îmi spune Brânzoi”. Sursa foto: PRO TV PLUS

„Nici mama nu-mi mai spune pe nume, îmi zice Brâznoi. Deci, s-ar putea ca și nevastă-mea, în curând, să mă ia de Brânzoi”, a spus actorul în emisiunea La Măruță, dezvăluind că-i este foarte greu să iasă din pielea personajului său.

Ionuț Ciocia ar fi putut fi cu ușurință actor de stand-up comedy, datorită umorului său, însă actorul spune că nu a fost să fie și a explicat și care este motivul. „Am încercat o perioadă cu Marius Chivu (Rață), numai că începuturile sunt și aici ciudate și greoaie. Sunt stand-up-iștii ăștia celebri, cunoscuți, și stand-up-ul, se pare, începe mai de jos. Prin anumite localuri, prin anumite baruri, unde publicul e mai… dubios, ca să fiu sincer. Și e foarte multă vulgaritate, ceea ce nu-i pe stilul meu”, a spus Brânzoi.

Brânzoi este un familist convins în viața reală

Soția lui Brânzoi
Soția lui Brânzoi

Ion Ciocia a început să joace în Las Fierbinți încă din primul sezon. Însă, pe lângă cariera de succes, actorul este împlinit și pe plan sentimental. Acesta are o familie frumoasă, iubește și este iubit, iar zilele îi sunt încălzite de cei doi gemeni ai săi: Alexandru Ștefan și Medeea Maria, dar și de soția sa.

„Fii-mea cântă. Şi lui îi place muzica, da e mai timid. De exemplu, am fost la “Zilele Bucureştiului” şi, la un moment dat, cânta un băiat la saxofon nu-l mai puteam lua de acolo”a mărturisit actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe